26 / 04 / 2024

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: Madnasa Türkbükü

AB Grup Holding, Bodrum Türkbükü'nde Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projeleri için düğmeye bastı. Türkbükü'nde hayata geçirilen iki projenin de bu sene tamamlanması planlanıyor...



Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası üne sahip AB Grup Holding, turizmin başkenti Bodrum’a dünyaca ünlü mimar Barbaros Sağdıç’ın tasarımıyla akıllı ev konseptini getiriyor...

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve AB Grup Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede ön talep toplandı, satışların ise Nisan'da başlaması planlanıyor. Eş zamanlı şekilde temeli atılan 2 büyük projede de Miami, Kaliforniya, Nice, İbiza ve Beverly Hills gibi dünyanın seçkin tatil beldelerinin yaşam konsepti hayata geçirilecek.

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

Madnasa Türkbükü 4 etaptan oluşacak. Projenin ilk etabında 16 villa yer alacak. Villalar 590 metrekare ile 600 metrekare arasında kapalı alana sahip olacak. 

Madnasa Türkbükü'nde yer alan malikaneler 1 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Projede her malikanenin kendine ait yeşil alanı ve özel havuzu bulunuyor. 

Madnasa Türkbükü projesinin yüzde 60'ı yeşil alanlardan oluşacak. 4 etap şeklinde hayata geçirilecek olan projenin 1. etabında şu ana kadar 9 malikane yapıldı. Diğer 3 etabın inşaatına ise 2022'de başlanması planlanıyor. 

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

Projede ferah ve aydınlık bir tasarım hayata geçiriliyor. Bodrum'un ışığı evlere taşınacak. beverly hills

Madnasa Zirve projesi ise 1 etap olarak hayata geçirilecek. Madnasa Zirve'de 12 malikaneye yer verilecek. Malikanelerin 700 metrekare kapalı alanı olacak ve 1500 dönüm arazide konumlanacak. Proje Türkbükü, Leros ve Didim Maya Köyü’nün vadi manzarasına sahip olacak. 

Her iki proje için de fiyat aralığı 2 milyon 700 bin Euro ile 7 milyon Euro olarak belirlendi. İki projenin de bu sene içinde tamamlanması planlanıyor. 

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

AB Grup Holding, projeler için 100 milyon dolarlık yatırım yaptı. Projelerde hem yurt içi hem yurt dışı pazarları hedef olarak belirlendi. 

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Madnasa Türkbükü'ne ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

"Satışlar başlamadı. Holding olarak, bir projeye topraktan başlayıp hemen satış yapmıyoruz. Eseri belli aşamaya getirmeden satışa sunmuyoruz. Satışlar projenin kaba inşaatının bitmesinden sonra başlayaacak. örnek dairenin bitmesini bekliyoruz. 1 aya kadar satışa çıkmayı planlıyoruz. Projede ön talepler alındı." 

2.5 ayda 9 malikane inşaatının tamamlandığını dile getiren Muhsin Bayrak, "Türkbükü'nün en kıymetli arazilrini aldık. Madnasa Türkbükü, Türkiye'nin en güzel projesi olacak. Projelerin bir benzeri daha yok. Lüks ve zirve projeler olacak." dedi. 

Muhsin Bayrak, "AB Grup Holding sembol olmuş ve sektöründe çıtayı daima yukarıya taşıyan projeler hayata geçirir. Madnasa Türkbükü projemiz de Türk turizminin başkenti Bodrum için aynı özelliklere sahip olacak. Dünya çapında saygın bir ünü bulunan değerli mimar Barbaros Sağdıç’ın tasarladığı Madnasa Türkbükü projemiz mimarisi, konumu ve özellikleri ile Bodrum’un sembol projelerinden biri olacak" şeklinde konuştu.

Projenin mimarı Barbaros Sağdıç ise, projenin dünyaya örnek olacağını, taklitlerinin yapılacağını belirtti. Sağdıç, "Türkbükü'nün en güzel manzarasına ve yerine sahip projede özgün tasarım var. Proje Türkbükü'nün manzarasına kucak açmış durumda. Madnasa Türkbükü özgün bir tasarımla hayata geçirilecek. Biz gerçekten Bodrum'un seçkin bir noktasında muhteşem manzaralı bir proje yapıyoruz. Alışık olunan sıradan bir Bodrum yapısı yapmıyoruz. Konforu ve lüksü Türkbükü'ne getiriyoruz. Daha önceden benzeri olmayan ve iddialı bir tasarım hayata geçiriyoruz. Proje akıllı ev konsepti ile inşa ediliyor" dedi. 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön