29 / 03 / 2024

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum'da yükseliyor!

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum'da yükseliyor!

AB Grup Holding hayata geçirdiği Madnasa Türkbükü projesiyle turizmin başkenti Bodrum’a damga vurmayı hedefliyor.



Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası ün kazanan AB Grup Holding, turizmin başkenti Bodrum’a dünyaca ünlü mimar Barbaros Sağdıç’ın imzasını taşıyor. Yatırım ve projeleri ile ülkemizin itibarlı kurumlarından biri olduğunu Türkiye İtibar Akademisi 2019 Araştırması’nda yer bularak kanıtlayan AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Dünya çapında saygın ve ün sahibi mimar Barbaros Sağdıç’ın tasarladığı Madnasa Türkbükü mimarisi, konumu ve özellikleri ile Bodrum’un sembol projelerinden biri olacak” şeklinde konuştu.

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum da yükseliyor!

Bodrum Türkbükü’nün eşsiz deniz manzarasına hakim Madnasa Türkbükü’nün ilk projesi 16 villadan meydana geliyor. Türkbükü’nün en gözde arazisinde bulunan ve Türkbükü, Leros ve Didim Maya Köyü’nün eşsiz vadi manzarasına sahip ikinci projede ise 12 villa mevcut. Eş zamanlı temeli atılan 2 büyük projede de Miami, Kaliforniya, Nice, İbiza gibi dünyanın seçkin tatil beldelerinin yaşam konseptini vaat eden, mimari estetiği, çevre düzenlemesi ve sunacağı konforun dışında tamamen akıllı ev konsepti ile hayata geçirilen villalar, 5 yatak odası, 1 yemek odası, 1 mutfak, 1 salon, 1 sinema odası, 1 spa (türk hamamı, sauna,şok duş, masaj odası) ve özel havuza sahip.

Özel peyzajıyla yemyeşil bir doğa ve huzur dolu bir yaşam alanı sunan, her biri ayrı teras bahçelere sahip villaların ayrıca teraslarında özel sıcak soğuk kullanılabilen jakuzili havuzları da yer alacak. Her odasının kendi özel banyosuna sahip olacağı villalar dünyaca ünlü markalardan seçilen ankastreleri ile de beğeni topluyor.

AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak konuyla ilgili olarak “AB Grup Holding sembol olmuş ve sektöründe çıtayı daima yükselten projelere imza atar. Madnasa Türkbükü projemiz de Türk turizmin başkenti Bodrum için aynı özellikleri taşıyacak. Dünya çapında saygın bir üne sahip değerli mimar Barbaros Sağdıç’ın tasarladığı Madnasa Türkbükü projemiz mimarisi, konumu ve özellikleri ile Bodrum’un sembol projelerinden biri olacak” şeklinde konuştu.

Web adresi: www.abgrupinsaat.com


Geri Dön