20 / 04 / 2024

Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa olarak kapılarını açtı!

Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa olarak kapılarını açtı!

AZERİ işadamı İskender Khalilov 'un geçen yıl satın aldığı Bodrum Türkbükü 'ndeki Bodrum Princess Hotel, Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa olarak kapılarını açtı....



AZERİ işadamı İskender Khalilov 'un geçen yıl satın aldığı Bodrum Türkbükü 'ndeki Bodrum Princess Hotel, Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa olarak kapılarını açtı. Khalilov 'un şirketi ISR şžirketler Grubu 'nun yaptığı 100 milyon dolarlık bir yatırımla yeni çehresine bürünen otel, 2008 'de açılan ödüllü Hilton Dalaman Resort&Spa 'nın ardından Türkiye 'deki ikinci Hilton Resort olacak. 433 odası, 53 süit dairesi ve ailelere uygun 8 müstakil villasıyla hizmet verecek olan otelin açılışını değerlendiren Hilton Hotels&Resorts markasının Küresel Başkanı Dave Horton, “Küresel portföyümüzün resort ve tatil segmenti, Türkiye 'de bu ikinci benzersiz Hilton Resort otelin açılışıyla büyümeye devam ediyor. Hilton, dünyanın her tarafındaki önemli tatil yerlerinde lüks tatil keyfi sunuyor ” dedi.

Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa Genel Müdürü Levent Suyolcuoğlu ise “Biz, sadece eşsiz Bodrum ve çevresini ziyaret eden turistler için dünya standartlarında tatil olanağı sunmakla kalmıyor; konularında yetkin ekibimizin becerileri ile mükemmel etkinliklere başarı ile ev sahipliği yapılmasına imkan veren geniş ve esnek kullanımlı toplantı ve etkinlik alanları da sağlıyoruz ” diye konuştu.

İnce kumlu özel plaj

Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa 'da ince kumlu özel plajı ve gösterişli bahçelerinin yanısıra, 6 farklı yüzme havuzu, lüks spa ve sağlık merkezi, çocuklar için su kaydıraklı mini su parkı ve açık hava sporları, güneşlenme terası ve su sporları merkezinden oluşan bir beach club bulunuyor. Otel, konferans ve organizasyonlar için, tümü doğal günışığı alan ve manzaralı 1.200 metrekarelik Grand Phaselis Balo Salonu ile hizmet veren otelde aynı salonda kokteyl resepsiyonlarında 1.500 kişiyi, tiyatro düzeni etkinliklerde ise 1.100 kişiyi ağırlayabiliyor.
Vatan


Geri Dön