29 / 03 / 2024

Songül Karlı arsası

Songül Karlı arsası

Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı'nın kayıp arsasının fiyatı ortaya çıktı. İmarsız arsasının bedeli 2.5 milyon TL ile 3 milyon TL civarında.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyıldız, Jeesica Marrufo ve Songül Öztürk ortaklığında kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Orhan Demir ve Songül Demir ortaklığında kuruldu.

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Songül Karlı arsası Haberi

Songül Karlı arsası

Boşanma haberleriyle gündeme gelen Songül Karlı bir tv programına katılarak eski eşiyle ilgili ayrılığı konusunda bir açıklama yaparken Sultanbeyli’de bulunan 17 dönümlük arsasından bahsetmiş ve arsasının bir başkası tarafından satıldığını açıklamıştı.


Karlı’nın bu açıklaması sonrasında magazin medyasının gündemi Sultanbeyli’deki bu arsa oldu.


Konuyla ilgili konuşan Murat Yüncü ve Songül Karlı’nın ilk eşi Baykal Gümüş arsayla ilgili bilgileri olmadığını söyledi.


Songül Karlı: 17...