24 / 04 / 2024

sönmezkent villaları

sönmezkent villaları

Gümüldür Sönmezkent Konakları 'nda teslimler hemen gerçekleşiyor, 19 bin metrekarelik alan üzerine yayılan projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor

Sönmezkent Konakları'nda son 9 villa! 550 bin liraya!

İzmir Gümüldür Sönmezkent Konakları'nda satışı devam eden, hemen teslim son 9 villanın fiyatı 550 bin liradan başlıyor

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Bu villaların geceliği 110 bin TL!

Antalya turizminde lüks segment olarak adlandırılan villalar, kral daireleri ve süper lüks süitlere olan ilgi arttı. Bu villa ve kral dairelerinin gecelik fiyatları 5 bin ila 20 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Bazı otellerde villanın bir günlük fiyatı 105-110 bin lirayı buluyor.

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

Sitedeki malik sayısı nasıl hesaplanır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '' İkamet ettiğim sitede 41 bağımsız villa var. Bazı villalar geçerli nedenlerle ortak. Dolayısıyla malik sayısı 48. Ben siteye süs havuzu yaptırırken 41 kişiyi mi hesaba katacağım yoksa 48 kişiyi mi? sorusunu yanıtladı. 

Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

Avend Beytepe ve Akyarlar Villaları projelerine WA Awards’tan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan ‘Avend Beytepe’ ve ‘Akyarlar Villaları’ projeleri World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 28. proje döngüsünde ödüle layık görüldü.

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

sönmezkent villaları Haberi

sönmezkent villaları

Sönmezkent Konakları Gümüldür 'de hayata geçiriliyor. Sönmez Grup imzasıyla yükselen proje 19 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor.


Sönmez Kent Konakları 'nda 64 villa bulunuyor. Gümüldür Sönmez Kent Konakları 'nda;  3 oda 1 salon Ayışığı Villaları 194 metrekare, 3 oda 1 salon Sinay Villaları 145 metrekare, 3 oda 1 salon Rüzgar Gülü Villaları ise 121 metrekare olarak tasarlandı.


Sönmezkent Villaları 'nın fiyatları 550 bin lira ile 750 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, peyzaj alanları ve otopark bulunan Sönmez Kent Konakları: Çeşme'ye 40 dakika, Selçuk'a 20 dakika, İzmir'e 30 dakika mesafede yükseliyor.


0232 782 65 65

http://www.sonmezbudakinsaat.com

Ceren...