25 / 04 / 2024

sosyal market nedir

sosyal market nedir

Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Borsada bir hisse ucuz mu pahalı mı nasıl anlaşılır? F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır?  

Borsa İstanbul’da hisse senedi alan küçük yatırımcıların aklına takılan sorulardan biri de şirketlerin F/K oranı ve bu oranın nasıl hesaplanacağı. Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır sorularının cevabını verdi.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı (Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilerin çocuklarına sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı(Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

ŞOK market yine kuyruk oluşturacak ürünlerle hafta sonuna giriyor! Paranızı ayarlayın 25 Şubat'ı kaçırmayın

ŞOK market avantajlı ürünleri ile her hafta müşterilerini cezbetmeyi başarıyor. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde ihtiyacımız olan ürünler piyasadan ucuza satılıyor. Peki ŞOK marketin aktüel ürünleri nedir? 25 Şubat şok aktüel ürün kataloğunda neler var? İşte detaylar.

VakıfBank market alışverişlerinizde yüzünüzü güldürecek! Market alışverişlerinizde hediye puan kazanabilirsiniz

VakıfBank'tan market alışverişlerinizde uygun kampanya. Gıda marketi alışverişlerinize 150 TL Worldpuan hediye ediliyor. Pek kampanyanın koşulları nedir? İşte detaylar.

Çocuk parası nedir? Çocuk desteği ne kadar? 2022 Çocuk Destek Bileşeni başvuru şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelerin çocuklarına nakdi destek veriyor. Peki, Çocuk parası nedir? Çocuk desteği ne kadar? 2022 Çocuk Destek Bileşeni başvuru şartları neler? İşte detaylar... 

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Sosyal Güvenlik Destek Primi nedir?

Sosyal Güvenlik Destek Primi nedir, Sosyal güvenlik destek primi kaç lira? şeklindeki sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte Sosyal Güvenlik Destek Primine dair merak edilenler!

Tarım Kredi Market sosyal medyadan indirim listesini duyurdu! Sakın kaçırmayın! 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Ekim ayında indirimli satışa sunulacak ürünlerin listesini sosyal medyadan paylaştı. Peki Tarım Kredi Markette hangi ürünler indirime girdi? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

İLKSAN araç kampanyası nedir? 2022 İLKSAN araba kampanyası ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN ( İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı) Genel Müdürlüğü yeni bir araç kampanyası düzenlendiğini açıkladı. Peki İLKSAN araç kampanyası nedir? 2022 İLKSAN araba kampanyası ne zaman? İşte tüm detaylarıyla İLKSAN araç kampanyası 2022…

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Kofçaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı dar gelirlinin yüzünü güldüren TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kırklareli Kofçaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

sosyal market nedir Haberi

sosyal market nedir


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin ikinci sosyal marketini hizmete açtı. Geçtiğimiz aylarda Bayraklı merkeze açılan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini oluşturan Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.


'Dönüşüm en önemli sorun'

Açılış kurdelesini Onur mahallesi muhtarı Hasan Aydemir ve vatandaşlarla birlikte kesen Başkan Karabağ, "Kullanılmış veya yeni eşyaları duyarlı vatandaşlarımızın bağışları yoluyla topluyoruz. Burada kimsenin onurunu gururunu kırmadan ihtiyaç sahibi kişi ve aileler gelip ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Başkan Karabağ, ilçenin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, "En büyük mesele gecekondu hak sahiplerinin 'biz ne olacağız' sorusu. Beni sizlerin...