26 / 04 / 2024

Bayraklı'nın ikinci sosyal marketi hizmete açıldı!

Bayraklı'nın ikinci sosyal marketi hizmete açıldı!

Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.




Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin ikinci sosyal marketini hizmete açtı. Geçtiğimiz aylarda Bayraklı merkeze açılan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini oluşturan Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.


'Dönüşüm en önemli sorun'

Açılış kurdelesini Onur mahallesi muhtarı Hasan Aydemir ve vatandaşlarla birlikte kesen Başkan Karabağ, "Kullanılmış veya yeni eşyaları duyarlı vatandaşlarımızın bağışları yoluyla topluyoruz. Burada kimsenin onurunu gururunu kırmadan ihtiyaç sahibi kişi ve aileler gelip ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Başkan Karabağ, ilçenin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, "En büyük mesele gecekondu hak sahiplerinin 'biz ne olacağız' sorusu. Beni sizlerin mutluluğu ilgilendiriyor. Çünkü ben de gecekondu çocuğuyum. 50 yıldır da Bayraklı'da yaşayan biriyim. Sizin evet dediğiniz çözüme ben de evet diyorum" dedi.



Yeni Asır




Geri Dön