25 / 04 / 2024

sosyete emlakçısı arsa

sosyete emlakçısı arsa

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Halis Toprak'a ait "Libadiye Ticari Ve İktisadi Bütünlüğünün" satışı için ihale açtı. Satışa çıkarılan arsaya Anadolu Yakası'nın en yüksek gökdeleni inşa edilebilecek.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışları ile vatandaşları tapu sahibi yapıyor. Yükselen fiyatlar karşısında her geçen gün değer kaybeden birikiminizi bu şekilde değerlendirmek mümkün. Bu göre, 7412 TL'lik ihale fiyatı ile satışa çıkarılan arsalar için başvuruların o tarihte yapılacağı kaydedildi.

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 2 bin TL'ye arazi fırsatı! Düşük fiyatlarla arsa sahibi olun! İşte başvuru şartları!

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmak isteyenlere müjde. 2, 4, 8,9 ve 10 bin liraya arsa sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar!

Milli Emlak'tan 4 bin TL'ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 4 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmayan kalmasın! 14 bin TL'niz varsa bu fırsat kaçmaz!

Milli Emlak’tan arsa sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat! 14 bin TL’niz varsa haberimizi okumaya devam etmelisiniz...

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa satışlarına devam ediyor. Şimdi ise 90 bin TL'si olanlar arsa sahibi olma fırsatını yakalayabilirler. Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ucuz arsalar için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Milli Emlak üzerinden arsa sahibi olmak için merak edilen detaylar haberimizde...

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! İmarlı ve KDV'den muaf arsayı 36 bin TL'ye satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında konut imarlı arsa da bulunuyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 36 bin TL şeklinde belirtildi.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! O ilde 19 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! O ilde 19 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili Kaman ilçesi, Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 23 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! 83 bin 200 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Yeşilyurt  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak'tan arsa almak isteyenlere büyük fırsat! Başkent Ankara'da 35 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

sosyete emlakçısı arsa Haberi

sosyete emlakçısı arsa


Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, amme borçlusundan haczedilen gayrimenkullerden, TMSF'nin 18 Ekim 2007 tarihli kararı ile oluşturulan "Libadiye Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satılacak.


Söz konusu satış, İstanbul'un Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi 4, 18, 21, 22, 137 ve 139 parsellerdeki taşınmazların bir araya getirilmesi suretiyle oluşturulan Libadiye Ticari ve İktisadi Bütünlüğü üzerinde, tüm giderleri ve her türlü sorumluluğu ihaleyi kazanana ait olmak kaydıyla geliştirilecek inşaat projesinin şartname ve eklerinde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde hasılat paylaşımı karşılığı yapım işini kapsayacak.


Muhammen bedeli 490 milyon YTL olarak belirlenen ihalede, ihaleyi kazanan bedelin 160...