25 / 04 / 2024

Soyak 2014 projeleri

Soyak 2014 projeleri

Soyak, Sevgililer Günü’nde ev alanlara unutamayacakları bir hediye veriyor: 14 Şubat’ta Soyak Siesta Oxygen, Soyak Park Aparts ve Soyak Evostar’ dan alanlar Roma tatili kazanıyor...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Soyak Konforia'da teslime kadar kira desteğiyle ev sahibi olun!

SOYAK, "Geleceğin Projeleri"ne bir yenisini daha ekledi.Soyak Konforia teslimine kadar kira desteğiyle ev sahibi olun.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

Soyak Oxygen'de 3+1 daireler 355 bin TL'den başlıyor!

İstanbul ve İzmir’de ürettiği konut projeleri ile oturumcu ve yatırımcıların tercihi olan SOYAK, İzmir’de yatırım yapmak isteyenler için ‘muhteşem’ bir kampanya başlattı.

Soyak Yapı web sitesini yeniledi!

Soyak Yapı tüketici alışkanlıklarını doğrultusunda web sitesini yeniledi. Sitede yüksek kalitede görsel, video ve zengin metin içerikleriyle Soyak projeleri ve kampanyaları hakkında güncel bilgiler bulunuyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Soyak 2014 projeleri Haberi

Soyak 2014 projeleri

Soyak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmayacak bir hediye veriyor: Roma tatili. Bu özel günde Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ya da Soyak Evostar’dan ev alanlar 2 kişilik 4 gün-3 gecelik harika bir Roma tatili kazanıyor. Hem ev sahibi olmak hem de Roma’da aşkı doyasıya yaşamak isteyenlerin yapacakları tek şey 14 Şubat’ta Soyak satış ofislerini ziyaret etmek…


İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'da yer alan Soyak Park Aparts yeni yılda yeni fırsatlar sunuyor. %1 KDV avantajıyla satışa sunulan Soyak Park Aparts’ta daireler hemen teslim ediliyor. %1 peşinat ve %1 KDV avantajı da sunan projede 1+1 dairele 198.000 2+1 daireler de 247.500 TL’den satılıyor.


Alırken de otururken de daha az ödeme yapılmasına imkan tanıyan Soyak Evostar’da gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma,...