19 / 04 / 2024

SOyak Holding bisiklet turu etkinliği

SOyak Holding bisiklet turu etkinliği

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Güçlü ekonomi için büyük kentsel projeler üretilmeli!

Soyak Holding CEO’su Çamlıbel, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü-MIT’nin Boston’da düzenlediği Dünya Gayrimenkul Forumu’nda, ‘Global Şehirler Yaratmak’ panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Sur, SOYAK Holding CEO’su Çamlıbel, gayrimenkul yatırım danışmanları Ergin ve Bingöl ile gayrimenkul portföy yönetim şirketi EYG’yi aldı. Şirketin yeni adı pastayı paylaşma anlamına gelen RE-PIE oldu.

Okan Ünaldı, 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi'ne katıldı!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Mali İşler Direktörü Okan Ünaldı, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Yabancı yatırımcılar en çok hangi illerden konut aldı?

Konutder İcra Kurulu Üyesi ve Soyak Holding CEO'su Dr. Çamlıbel,yabancıların konut alımı için Türkiye'de en çok tercih etiği illeri de sıraladı.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

SOyak Holding bisiklet turu etkinliği Haberi

SOyak Holding bisiklet turu etkinliği

Sürdürülebilir yaşam için düzenlenen bisiklet turu etkinliği; Soyak Holding CEO’su Dr.M. Emre Çamlıbel ve Soyak Holding yöneticilerinin katılımıyla ‘doğaya saygı’ mesajı verdi. Kurumsal kültürü sürdürülebilirlik üzerine inşa edilen Soyak,bu kapsamda benimsediği ilkeleri çalışanlarıyla yürüttüğü ortak projeleriyle de devam ettiriyor. 2000li yılların başından beri hayata geçirdiği bütün proje ve çalışmalarında sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen Soyak, çalışanlar nezdindeki projesini 2014 yılında ‘Yeşil Yakalı Çalışan’ olarak başlattı. Yeşil Yakalı Çalışan olabilmek için gönüllü olarak bir iyi niyet bildirgesi imzalayan 75 Soyak çalışanı, gerek iş gerekse özel yaşamında doğayı korumaya yönelik sorumlulukları yerine getirerek bildirgeye taahhüt ediyorlar. Asansör kullanımını azaltmak, geri dönüşümlü malzemeler kullanmaya özen göstermek, gereksiz yanan aydınlatmaları söndürmek gibi sorumlulukları içeren bildirge, çalışanları toplu taşıma araçlarını ve bisiklet kullanmayı tercih etmeye teşvik...