27 / 04 / 2024

Fatma Çelenk kimdir?

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 



Fatma Çelenk, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dekor Kostüm Tasarımı Bölümü mezun oldu. 

İş hayatına 1990 yılında TRT’de başlayan Çelenk, İngiltere Pinewood Stüdyoları ile ABD Universal ve MGM Stüdyoları’nda sinema ve tv endüstrisi üzerinde proje bazlı çalışmalar yaptıktan sonra, iş hayatına radyo programcılığı ve Doğan Grubu bünyesinde Halkla İlişkiler Müdürü olarak devam etti.

Çelenk, 1999’da Orsa Stratejik İletişim Danışmanlığı’na geçerek şirket ortağı-yönetim kurulu üyesi oldu. 2001 yılında 4FACE İletişim Danışmanlığı şirketini kuran Çelenk, profesyonel iş hayatına Ciner Grubu Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak geri döndü.

Çelenk; 2006 yılında Soyak’ta Kurumsal İletişim Takım Lideri olarak görevine devam etti. 2008’de Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak atandı ve halen Enerji, Gayrimenkul, Döküm ve Çimento gruplarındaki şirketlerin iletişim faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumluydu. Çelenk Soyak Holding'teki görevinden ayrıldı. 

 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!
 


Geri Dön