26 / 04 / 2024

Soyak Holding etkinliği

Soyak Holding etkinliği

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

DAP Holding 2018’i yatırım yılı ilan etti!

DAP Holding, 2018’i yatırım yılı ilan etti. 2 yılda 5 bine yakın konutu teslim eden firma 5 yılda 13 milyar TL yatırım yapacak. 

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Soyak Holding etkinliği Haberi

Soyak Holding etkinliği

Sürdürülebilir yaşam için düzenlenen bisiklet turu etkinliği; Soyak Holding CEO’su Dr.M. Emre Çamlıbel ve Soyak Holding yöneticilerinin katılımıyla ‘doğaya saygı’ mesajı verdi. Kurumsal kültürü sürdürülebilirlik üzerine inşa edilen Soyak,bu kapsamda benimsediği ilkeleri çalışanlarıyla yürüttüğü ortak projeleriyle de devam ettiriyor. 2000li yılların başından beri hayata geçirdiği bütün proje ve çalışmalarında sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen Soyak, çalışanlar nezdindeki projesini 2014 yılında ‘Yeşil Yakalı Çalışan’ olarak başlattı. Yeşil Yakalı Çalışan olabilmek için gönüllü olarak bir iyi niyet bildirgesi imzalayan 75 Soyak çalışanı, gerek iş gerekse özel yaşamında doğayı korumaya yönelik sorumlulukları yerine getirerek bildirgeye taahhüt ediyorlar. Asansör kullanımını azaltmak, geri dönüşümlü malzemeler kullanmaya özen göstermek, gereksiz yanan aydınlatmaları söndürmek gibi sorumlulukları içeren bildirge, çalışanları toplu taşıma araçlarını ve bisiklet kullanmayı tercih etmeye teşvik...