25 / 04 / 2024

soyak Oxygen nerede

soyak Oxygen nerede

İstanbul ve İzmir’de ürettiği konut projeleri ile oturumcu ve yatırımcıların tercihi olan SOYAK, İzmir’de yatırım yapmak isteyenler için ‘muhteşem’ bir kampanya başlattı.

Emre Çamlıbel: İzmir'de 2 Siesta yapacak kadar arsamız var!

Siesta projesinin 600 konutluk son etabı Siesta Oxgen'i satışa sunan Soyak Yapı İzmir'de yatırımlarına devam edecek. Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, İzmir'de 2 Siesta daha yapacak kadar arsa stoğumuz var dedi...

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

Genyap Oxygen nerede?

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Oxygen projesi 19 kattan meydana geliyor. Peki Genyap Oxygen nerede yer alıyor?

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Siesta Oxygen'de son 15 daire kaldı!

Karşıyaka'da inşa edilen Soyak Siesta Oxygen'de son 15 daire kaldı. Bayrama özel fırsatların sunulduğu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor...

Soyak Siesta Oxygen daire fiyatları!

Soyak Yapı imzası taşıyan Soyak Siesta Oxygen daire fiyatları 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutlar hemen teslim ediliyor.

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya!

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya başladı. Soyak Siesta Oxygen fiyat listesi 2+1 dairelerde 390 bin TL'den başlıyor...

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı!

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı. İzmir'de yer alan Soyak Siesta Oxygen projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 298 bin liradan başlıyor. Projede 30 aya kadar taksitte sıfır faiz uygulanıyor...

Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır!

Soyak Yapı İzmir Karşıyaka projesi Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır. Projede teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans nerede?

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans nerede?

Soyak Konforia Bahçeşehir nerede?

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerine yayılan olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Projede ödemelere göre yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir nerede?

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri nerede?

Toplam 271 adet dairenin yer aldığı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Proje Eylül 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri nerede?

Soyak Konforia Rezidans nerede?

Soyak Konforia'da 5 bin adet daire yer alıyor. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Soyak Konforia Rezidans nerede?

soyak Oxygen nerede Haberi

soyak Oxygen nerede

365 gün tatil köyü yaşantısı sunan SOYAK Oxygen'de 3+1 daireler 355.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Körfez manzarası, havuzu, saunası, spa'sı, açık hava jakuzisi, buhar odası, spor alanlarıyla huzurlu bir hayat bir vaat eden SOYAK, müşterilerine, ’’Siz de Oxygen'e gelin , Siesta'nın gözde alışveriş merkezi Meydan AVM'nin hemen yanı başında, çok avantajlı fiyat ve koşullarla ev sahibi olun’’ mesajı veriyor. 


Soyak Siesta Oxygen’de yüzde 1 KDV oranı ile satılan dairelerin büyüklükleri ise şöyle: 50 metrekarelik 1+1, 90 metrekarelik 2+1, 120 metrekarelik 3+1 ve 200 metrekarelik 4+2 tipi dairelerle, bahçeli dubleksler, bahçe ve çatı teraslı evler.


Sadece yüzde 5 peşinatla 30 ay sıfır faiz fırsatından yararlanarak evini alanlar, taksitlerini 6 ay sonra ödemeye başlayacak. 


2013 yılında görücüye çıkan ve 130 milyon liraya malolan projeyle...