29 / 03 / 2024

soyak prim yaptıran projeleri

soyak prim yaptıran projeleri

Markalı konut projelerinden bir ev sahibi olmanın hayalini kuranlar için firmaların geçmişi önemli bir kriter. İlk olarak Soyak’ı ele aldığımız haberimizde, firmanın bugüne kadar hayata geçirdiği projeleri ve alıcısına ne kadar kazandırdığını araştırdık…

Kaldıraçlı döviz işlemi yaptıran 44 site SPK kıskacında!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırması gerekçesiyle 44 internet sitesinin erişime engellenmesi kararı aldı.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Borsa yüzde 3,64 prim yaptı! İşte en fazla kazandıran ve en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 3,64 değer kazanarak günü 8 bin puandan kapattı. Spor hisseleri dışında bütün sektör hisseleri yatırımcılarını sevindirirken, borsadaki yükseliş trendinin devam edeceği öngörülüyor.

Allianz Türkiye’nin BES fonları 7 ayda yüzde 50 getiri ile birinci oldu!

Allianz Türkiye, bireysel emeklilik fonları getiri sıralamasında en fazla kazandıran BES fonları arasında başı çekti. Allianz BES fonları ilk 7 ayda yüzde 50 oranında prim yaptı.

Haftalık BIST 100'de Hangi Hisseler En Çok Prim Yaptı, Hangileri Değer Kaybetti?

Haftalık BIST 100'de en çok prim yapan ve azalan 3 hisse açıklandı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz haftayı oldukça güçlü bir performansla tamamladı.  10-14 Temmuz haftasında bazı yatırım araçları daha fazla kazandırdı. İşte BIST 100’de dikkat çeken gelişmeler…

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım liginde bu hafta en fazla kazandıran yatırım araçları altın ve döviz oldu. Borsa İstanbul ise haftalık bazda yüzde 2,68 oranında değer kaybıyla yatırımcılarını üzdü.

Borsa günün ilk yarısında yüzde 3,7 prim yaptı! İşte borsada en çok kazandıran hisseler!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Borsa İstanbul’da haftabaşında başlayan pozitif hava sürüyor. BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 3,27 oranında prim yaparak 4 bin 924 puana kadar yükseldi.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu döviz! Borsa ve altın üzdü! En çok hangi hisseler prim yaptı?

Seçim öncesi piyasalarda belirsizlik ortamı devam ederken, yatırımcıların bekle-gör politikasıyla temkinli hareket ettiği gözleniyor. Peki, bu hafta en çok hangi yatırım aracı yatırımcılarını sevindirdi? Borsa düşerken en fazla prim yapan hisseler hangileri oldu? Detaylar haberimizde…

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

Borsada ‘bahar’ havası! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri geriledi? İşte borsada en çok işlem gören hisseler!

Borsa haftaya pozitif başladı. BIST 100 endeksi yüzde 0,21 oranında prim yaparak günü 5 bin 22 puandan tamamladı. Altın ve döviz kurları ise haftaya sakin başladı. Ons altında sınırlı yükseliş devam etse de geçen haftaki rekorlara şimdilik mola verdiği gözleniyor.

İşte borsada geçen haftanın en fazla kazandıran hisseleri! Hangi hisseler prim yaptı? Hangileri değer kaybetti?

Seçim öncesi para piyasaları hareketli bir haftayı geride bıraktı. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi haftayı ortalama yüzde 3,42 primle tamamlarken, altın ve döviz kurları da yükseldi.

Digipol'den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

​​​​​​​Arabası olanlar için uyarı geldi. 4 Ekim- 30 Haziran 2023 tarihleri arasında tamamlayıcı sağlık, kasko, zorunlu trafik, bireysel sağlık sigortası ya da konut sigortası yaptıran müşteriler ödül kazanacak. İşte digipol.com kampanyasının tüm detayları…

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

soyak prim yaptıran projeleri Haberi

soyak prim yaptıran projeleri

İstanbul’un dört bir yanını saran markalı konut projelerinin geçmişi çok değil, 2000’li yılların başına denk geliyor. O tarihten bu yana sayıları ve nitelikleri sürekli artan bir çizgide devam eden bu projeler alıcısına türlü olanaklar sunmasıyla dikkat çekiyor. Spor merkezinden havuzuna, restoranından kreşine kadar birçok hizmeti oturulan yaşam alanına indirgeyip, sakinlerine büyük kolaylıklar sağlayan bu projelerden bir ev sahibi olmak da neredeyse herkesin hayali oldu. 


Ancak ev alırken dikkat edilmesi gereken hususlar var. Hele ki tüm birikimini ev alarak değerlendirme niyetinde olanların bu hususlara daha fazla özen göstermesi gerekiyor. Listenin başında şüphesiz ev alınacak konut projesinin kimin imzasını taşıdığı geliyor. 


Markalı konut projelerinden konut sahibi olma niyetinde olanlar için firmaların analizlerini çıkardık. Hangi firma ürettiği ilk projesinden son projesine kadar yatırımcısına ne...