25 / 04 / 2024

Spradon Vadi ödeme koşulları

Spradon Vadi ödeme koşulları

Kuzu Grup tarafından inşa edilen Spradon Vadi projesinde 1.037 adet daire yer alıyor. Yüzde 1 oranında KDV'nin uygulandığı projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 244 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Spradon Vadi'de fiyatlar yenilendi! 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Spradon Vadi projesinde yer alan dairelerin fiyatları güncellendi. Buna göre projedeki konutların fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Spradon Vadi projesinde teslimler ise hemen yapılıyor

Spradon Vadi daire fiyatları!

Spradon Vadi daire fiyatları haberimizin içinde ödeme koşulları detaylarıyla yer alıyor

Bahçeşehir Spradon Vadi satılık!

Bahçeşehir Spradon Vadi satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor. Spradon Vadi Bahçeşehir ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor, ayrıca taksitlendirme imkanı da sağlanıyor.

Spradon Vadi Bahçeşehir ödeme planı!

Spradon Vadi Bahçeşehir ödeme planı kapsamında taksitlendirme seçeneği uygulanıyor. Spradon Vadi Bahçeşehir projesi kapsamında yüzde 1 oranında KDv uygulanırken fiyatlar 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Spradon Vadi'de kişiye özel ödeme imkânı!

Spradon Vadi'de kalan sınırlı sayıdaki konut için kişiye özel ödeme imkânı sunuluyor.Projede, 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı b loklar yer alıyor.

Spradon Vadi'de yaşam başladı! 244 bin liraya!

Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Spradon Vadi projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor. 160 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, konut alıcısının bütçesine göre ödeme planı hazırlanıyor.

Spradon Vadi projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor!

KUZU Grup'un, Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Spradon Vadi projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor. Projede, konut alıcısının bütçesine göre ödeme planı hazırlanıyor...

Spradon Vadi'de kişiye özel ödeme planı!

Kuzu Grup ve Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Spradon Vadi projesinde satışı devam eden konutlar için kişiye özel ödeme planı uygulanılıyor.Projede fiyatlar 232 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Spradon Vadi'de kişiye özel ödeme! 244 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Hemen teslim avantajıyla konut satışının yapıldığı, Ocak 2014'ten bu yana yasamın devam ettiği Spradon Vadi, 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde 160 bin metrekare inşaat alanına sahip...

Spradon Vadi'de fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor!

KUZU Grup' un, Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirdiği Spradon Vadi projesinde, satışı devam eden sınırlı sayıdaki konut için 'kişiye özel' ödeme planı sunuluyor...

Spradon Vadi'de 244 bin liraya 1+1! Kişiye özel ödeme planı!

Spradon Vadi'de fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor. 1037 konut ve 1 adet ticari üniteden oluşan Spradon Vadi'de, 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blok yer alıyor.

Spradon Vadi'de kişiye özel ödeme planı!

Kuzu Grup’un, Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirdiği Spradon Vadi projesinde, satışı devam eden sınırlı sayıdaki konut için ‘ kişiye özel ’ ödeme planı sunuluyor.

Spradon Vadi’de fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor!

Kuzu Grup tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen 1037 konutluk Spradon Vadi projesinde yaşam başladı. Bahara özel avantajlar sunan ve kişiye özel ödeme seçenekleri hazırlanan Spradon Vadi’de fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor.

Spradon Vadi'de maksimum 460 bin liraya!

Spradon Vadi'de yeni bir kampanya başladı. Hemen teslim edilen sitede ev fiyatları 232 bin liradan başlıyor ve 460 bin liraya kadar çıkıyor. Kampanyanın içeriğini kişiye özel esnek ödeme oluşturuyor.

Spradon Vadi’de bahar fırsatı! Fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor!

Hemen teslim avantajıyla konut satışlarının devam ettiği Spradon Vadi’de bahar fırsatı başladı. Ev arayışlarının ve taşınmaların hız kazandığı bahar döneminin gelmesiyle, kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Spradon Vadi’de fiyatlar 232 bin TL’den başlıy

Spradon Vadi ödeme koşulları Haberi

Spradon Vadi ödeme koşulları


Teslimlerinin hemen yapıldığı Spradon Vadi projesi Kuzu Grup tarafından İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlandırılıyor.


Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Proje 42 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Toplamda 1.037 adet dairenin yer aldığı Spradon Vadi projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 244 bin liradan başlıyor.


Spradon Vadi fiyat listesi!


1 oda 1 salon daireler 244 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 355 bin liradan satışa sunuluyor. 


Spradon Vadi projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Kuzu Grup Spradon Vadi adres : Bahçeşehir II. Kısım M.Şelale Cad. 34534 Bahçeşehir / İSTANBUL


Kuzu Grup Spradon Vadi iletişim

Telefon: 444 58 98

Web adresi: www.spradonvadi.com