20 / 04 / 2024

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mazen Al Arsalanı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde açıldı.

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars Group Gayrimenkul A.Ş. tarafından kuruldu.

Onka Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onka Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onut Kamçı tarafından kuruldu.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Mitsubishi Space Star nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Mitsubishi Space Star özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hesham Hussıen Akmed Karara tarafından kuruldu.

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Mitsubishi Space Star mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Mitsubishi Space Star özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Mitsubishi Space Star'a beklenmedik zam! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Mitsubishi`nin mini hatchback modeli Space Star`a son dakika zammı geldi! Peki, Mitsubishi Space Star'ın fiyatı ne kadar? Mitsubishi Space Star kaç TL? 15 Mart 2023 Space Star fiyat listesi...

Mitsubishi Space Star'a flaş son dakika zammı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Mitsubishi`nin mini hatchback modeli Space Star`a son dakika zammı geldi! Peki, Mitsubishi Space Star'ın fiyatı ne kadar? Mitsubishi Space Star kaç TL? 17 Şubat 2023 Space Star fiyat listesi...

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Shakourı tarafından kuruldu.

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mazen Al Arsalanı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde açıldı.


Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Kanyon Residence...