10 / 05 / 2024

Starcity AVM satıldı mı

Starcity AVM satıldı mı

Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre söz konusu çalışmaların devam ettiği ve henüz tamamlanmadığı hususu yayınlandı.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Çerkezköy Kipa AVM satıldı!

Kipa'ya ait olan Tekirdağ Çerkezköy'deki AVM zararına satıldı. KDV hariç 52 milyon liralık değerlemesi bulunan 34 bin 664 metrekarelik AVM, şirketin bilançosunda 7,72 milyon lira zarar ile satıldı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Starcity AVM Gençoğlu Ailesi'ne satıldı!

Starcity ise 2014’ten beri satılmayı bekliyordu. 140’a yakın kiracısı 47 bin 300 metrekare kiralanabilir alanı olan Starcity’nin satışı için nihayet dün imzalar atıldı.

Starcity AVM satılıyor!

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

Koru Florya AVM satıldı mı?

Bakırköy Florya'daki Koru Florya AVM projesinin ihalesi bugün TOKİ tarafından yapıldı. 730 milyon liralık muhammen bedel ile satışa sunulan Koru Florya AVM ihalesine katılım olmadığından satış gerçekleşmedi...

Gölpark AVM satış çıktı!

ORHANGAZİ'DEKİ Gölpark AVM satışa çıkarıldı. 6 yıldır atıl durumda bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 10 bin metrekare alan üzerine kurulu merkez, encümenin belirleyeceği fıyatla satışa sunulacak.

42 Maslak projesinin yüzde 50'si satıldı!

Maslak'ta yapılan 500 milyon dolarlık Maslak 42 projesi, kapılarını 2015 yılını Eylül ayında açacak. İçinde bir otel, rezidans, 100 mağazalık bir AVM, otel, gösteri ve sanat merkezinin yer alacağı 42 katlı projede dairelerin yüzde 50'si satıldı.

Boyner Holding: Starcity AVM'nin satışı kesinleşmedi!

Boyner Holding, Yıldız Holding ortaklığı ile Yenibosna’ da açtıkları " Starcity AVM'yi satmaya karar verdiler. " şeklindeki haberlerle ilgili Kamu Aydınlatma Platformu' nda açıklama yaptı...

Starcity AVM satıldı mı Haberi

Starcity AVM satıldı mı

Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.'nin bağlı ortaklığı BYN Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin %40'ına sahip olduğu Starcity Alışveriş Merkezi'nin satışı ile ilgili olarak basında yer alan bazı haberler üzerine 10 Temmuz 2014 tarihli özel durum açıklamamızda, stratejik alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik  çalışmalarımızın devam ettiğini ve kesinleşen gelişmeler hakkında gerekli açıklamaların yapılacağını belirtmiştik.


II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği md. 23/7 uyarınca, söz konusu çalışmaların devam ettiği ve henüz tamamlanmadığı hususunu yatırımcıların bilgisine...