26 / 04 / 2024

stat projeleri ihale süreçleri

stat projeleri ihale süreçleri

Afyon, Ankara, Antalya, Hatay, Kocaeli, Malatya, Adana, Gaziantep, Batman, Akhisra, Turgutlu, Bursa, Çorum, Sakarya gibi birçok ile toplam maliyeti 3 milyar TL'yi bulan futbol sahaları inşaa ediliyor.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

İhale aşamasındaki projeler için durdurma kararı!

Kamu yatırımlarına yönelik önlem alan Hükümet, ihale aşamasında ve henüz ihaleye çıkılmamış projeleri durdurma kararı aldı.

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

Stat projeleri İzmir'e kazandıracak!

İzmir’e “24 saat yaşayan statlar” kazandıracaklarını söyleyen Atilla Kaya, “Kulüpler stada bakmak için para harcamak yerine, statlarından para kazanacak” ifadesini kullandı.

İşte 2016'da ihale edilecek ulaşım projeleri!

Karayolunda Türkiye’de 23 ana aksta, toplam 2 bin 50 km’lik kesim ihale edilecek. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarından Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi ile Kurtköy-Akyazı Kesimi’nin ihalesi 4 Mayıs’ta yapılacak.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Doğu'da Toki'ye talep arttı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde konut satışlarına olan ilgi çoğaldı. Bu talebi karşılamak isteyen TOKİ 2 bin konutluk büyük projeleri ihale aşamasına getirdi.

Uzundere için ihale yapılıyor!

Uzundere için ihale yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği dönüşümün uygulama projeleri için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi yarın!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi yarın açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi 21 Ekim'de açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

stat projeleri ihale süreçleri Haberi

stat projeleri ihale süreçleri

Afyon, Ankara, Antalya, Hatay, Kocaeli, Malatya, Adana, Gaziantep, Batman, Akhisra, Turgutlu, Bursa, Çorum, Sakarya, Diyarbakır, Samsun, Sivas gibi illere toplam maliyeti 3 milyar TL'yi bulan futbol sahaları inşaa ediliyor. 



ADANA STADI

Ortalama seyirci: 5.582 (iki takım toplamı) 

Maliyeti: 140 milyon TL 

Kapasite:33 bin 

Takımlar: Adanaspor, Adana Demir  

Eski kapasite: 16 bin

Başlama tarihi: 02.11.2014 

Açılış tarihi Ağustos 2016 

Firma: Limak İnşaat 




GAZİANTEP STADI

Ortalama seyirci: 3 bin 265 

Maliyeti:90 milyon TL 

Kapasitesi: 33 bin 

Takımlar: Gaziantepspor 

Eski kapasite: 16 bin 981 

Başlama tarihi: Ağustos 2013  

Açılış tarihi: 1 V Ağustos 2016 

Firma: Özyurt İnşaat afyon stadı