24 / 04 / 2024

Stevie Awards 2016 ödülleri

Stevie Awards 2016 ödülleri

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Çeşme Jardin Eden'e En İyi Müstakil Konut Ödülü!

Pana Yapı tarafından İzmir Çeşme’de bölgenin en büyük A+ villa projesi olarak hayata geçirilen “Jardin Eden”, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2016’da ‘En İyi Müstakil Konut’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sign of the City Awards 2016 sahiplerini buldu!

Gayrimenkul sektörünün en saygın yarışması Sign of the City Awards (SotCA) 3. yılında, Türkiye’nin en iyi projelerini ödüllendirdi. Tüm sektörün heyecanla beklediği yarışmada, 22 dalda ödül sahibini buldu.

Nef, Sign of the City Awards 2016'da ödüle doydu!

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni konseptlerle adından sıkça söz ettiren Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2016’ta da sürdürdü.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

Stevie Awards 2016 ödülleri Haberi

Stevie Awards 2016 ödülleri

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie® Ödülü birden kazanarak bu yılki ödül programına damgasını vurdu.




ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Alışveriş Merkezlerinden olan;





Espark, 2016 yılı içerisinde birçok uluslararası ödül kazanmış olan "Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel" ve "Neuroland" etkinlikleri ile;


Yılın Pazarlama Kampanyası / Altın Ödül

Yılın Online Pazarlama Kampanyası / Gümüş Ödül

Yeniden Konumlandırma / Bronz Ödül

aralarında yer aldığı farklı kategorilerde iki altın, üç gümüş ve bir bronz ödüle layık görüldü.


TerraCity, "TerraCity Gençlik Festivali" ve "TerraCityRun Runatolia" etkinlikleri ile;


Yılın Firması (Gayrimenkul ve Perakende) / Altın Ödül

En İyi PR Etkinliği / Bronz Ödül

En İyi Halk/Müşteri Etkinliği...