26 / 04 / 2024

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...



Birevim, Stevie Awards çatısında bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta 4 ödül aldı. Şirketten yapılan açıklamada 2017, 2018 ve 2019’da 10 tanesi Stevie Awards olmak üzere Birevim'in 15 ödüle layık görüldüğü belirtildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 3,5 yıldır faaliyet gösteren Birevim firması, 14 tanesi Stevie Awards olmak üzere toplam 19 ödül kazandı. Açıklamada söz konusu ödüller için Birevim’in, sektöre ve ülkeye kazandırdığı özgün ve sürdürülebilir "Birlikte Tasarruf Finansmanı" modelinin küresel çapta tescili olduğu belirtildi.

Geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeli aracılığıyla sektörüne kazandırdığı dinamizm ile ödül kazanan firma, bu başarısıyla dünyada da dikkat çekiyor. 2018 ve 2019 yıllarında, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden Stevie Awards’tan toplam 10 ödül alan Birevim, aynı organizasyon tarafından bu sene ilk kez düzenlenen "MENA Stevie Awards"ta da, 3’ü Altın, 1’i Gümüş olmak üzere 4 ödül aldı.

12 farklı kategoride ödül verilen ve 17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı "2020 MENA Stevie Awards"ta Birevim, "Yenilikçilik", "Yenilikçi Yönetim" ve "Yenilikçi Müşteri İlişkileri" kategorilerinde Altın ödüle layık görüldü, "Pazarlama" kategorisinde ise Gümüş ödül aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, bu ödüllerin firma kadar, fikri ve eser hakları kendilerine ait olan "Birlikte Tasarruf Finansmanı" modeline de verildiğine dikkat çekerek, "Ödüller, elbette onurlandırıcı. Ancak asıl ödül, esas mesele, hayallerine vesile olduğumuz insanların yüzündeki o güven ve mutluluk. Sektörümüzün Müşteri Memnuniyeti ödüllü tek firmasıyız. Ödüllerin, özellikle müşteri memnuniyeti konusunda özgün modelimizin başarısını tescil eder nitelikte olması bizi ayrıca motive ediyor. Asla unutmamak gerekiyor ki, ülkemizin ve insanımızın kalkınması; hem bireysel hem de ulusal tasarruf oranlarımızın artırılmasından geçiyor" şeklinde konuştu.

Söz konusu ödüller, 21 Mart'ta Birleşik Arap Emirlikleri'nin “Ras Al Khaimah” kentinde düzenlenecek özel bir törenle verilecek. 

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Birevim'den ev sahibi olanların sayısı 7 kat arttı!


Geri Dön