25 / 04 / 2024

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.



Propert Awards (Gayrimenkul Ödülleri), 2019-2020 Asya Pasifik bölgesinin kazananlarını açıkladı. Ödüller Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park Hotel’de dağıtıldı. Ödül galasında iki design group, Özbekistan Taşkent'teki projeleriyle 4 ödül birden kazandı. 

En İyi Kamu Servisi Mimarisi, En İyi Etkinlik Alanı Mimarisi, En İyi Karma Kullanımlı Yüksek-yapı Mimarisi ve En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi kategorilerinde ödüllendirilen projeler sırasıyla President Boulevard, Canal Tashkent, Tashkent Tower ve Aktepe Circle oldu. Şirket, President Boulevard, Canal Tashkent ve Aktepe Circle kıta birinciliği ve büyük final için yarışamaya devam ediyor.

“İstanbul tecrübemizi bu kez Taşkent’e taşıdık”

iki design group Kurucu Ortağı Y. Mim. Murat Kader alınan ödülllerle ilgili, “Ülkemizde edindiğimiz tecrübeler bize Taşkent gibi tarihi ve kültürüyle zengin bir kentte özenle düşünülmüş ve seçkin projeler uygulama şansı sundu. Bu projelerin ödüle layık olduğunu ve global arenada yarışabilir tasarım standartlarına sahip olduğunu biliyorduk. Özbekistan’a yakışır çok sayıda proje üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu. İki Design Group sağladığı başarıyla ulusal ve uluslararası ödül sayısını 70’e çıkardı.


Geri Dön