19 / 04 / 2024

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.



Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü. Azerbaycan’da gerçekleştirdiği Gümrük Akademisi projesiyle ödül alan Murat Kader, ödüllerine bir yenisi daha ekledi.



İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!


 

Saygın mimarlık ödüllerinden International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2015-2016 Asya-Pasifik ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Y.Mim. Murat Kader 7-8 Nisan’da Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gerçekleştirilen ödül töreniyle iki design group adına ödülü almayı hak kazandı.


İki design group’un Azerbaycan’da tasarladığı “Azerbaycan Gümrük Akademisi”, yarışmanın Kamu Projeleri kategorisinde yarıştı. 43 bin metrekare arazi üzerine açık ve kapalı etkinlik alanları, kongre salonları, eğitim alanlarıyla bütünleşik bir mekan olarak tasarlanan Gümrük Akademisi, ortak alanları, kütüphanesiyle de bugüne kadar Azerbaycan’da yapılan eğitim kurumlarından ayrışarak farklı bir konuma oturuyor. Tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak değerlendirilen proje, International Property Awards’un 2015-2016 Asya-Pasifik ayağında ödül kazandı.


Y. Mim. Murat Kader ise kazanılan bu başarı ile ilgili “Hemen her konuşmamda geleceğin star mimarlarının bu coğrafyadan çıkacağını söylüyorum. Bizim uluslararası başarılarımızın, o gençlere yol açacağına yürekten inanıyorum. Hem iki design group olarak başarılı bir projemizin daha ödüllendirilmiş olmasından, hem de gelecekte gençler için bir ufuk açmış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.



www.ikidg.com



Geri Dön