25 / 04 / 2024

Murat Kaderin ödülü

Murat Kaderin ödülü

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Beylikdüzü'ndeki kiosk yapı mimarlara ödül getirdi!

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

Murat Caymaz Düzce yatırımlarını anlattı!

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce’nin hızlı bir gelişim süreci içinde bulunduğunu belirterek ‘ Düzce kimlik değiştiriyor’ dedi.

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.

Yüksek mimar Murat Kader ödül sayısını 19'a çıkardı!

International Property Awards’ta birçok kez ödül alan Yüksek Mimar Murat Kader, bu kez Tanzanya’da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi.Yüksek mimar Murat Kader ödül sayısını 19'a çıkardı.

Yüksek mimar Tanzanya’da proje yarattı, ödülü kaptı!

Gayrimenkul sektörünün önemli yarışmalarından biri olan International Property Awards’ta birçok kez ödül alan Yüksek Mimar Murat Kader, bu kez Tanzanya’da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi.

Murat Kader Safari City ile ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün önemli yarışmalarından biri olan International Property Awards'ta birçok kez ödül alan Yüksek Mimar Murat Kader, bu kez Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

URMEPA Sabri Ülker Çevre Ödülü yarışmasının büyük ödülü, Harran Ovası’nda çölleşmeyi engellemek için geliştirdiği Akıllı Sulama Sistemi AKUATİK ile GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü mühendisi Murat Aydoğdu’ya gitti.

Adana Shareton Oteli, tasarımıyla ödül aldı!

Venedik’te düzenlenen ödül törenine iki design group adına katılan Murat Kader’in kurucusu olduğu iki design group mimarlık şirketi, ödülünü Hotel Cipriani’ de düzenlenen törende aldı.

Akmerkez'e 6 ödül birden!

Sektöründe 20 yılı geride bırakan Akmerkez, AVA Digital Awards 2014 ödülleri'nde 6 ödül birden alarak 2014'e hızlı bir giriş yaptı. Akmerkez Genel Müdürü Murat Kayman konu ile ilgili açıklama yaptı...

İki Design Group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı!

Sema Eser Özsaruhan ve Murat Kader’in kurucusu olduğu İki Design Group mimarlık şirketi, 2013 yılını yine bir ödülle kapattı. İki design group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı...

Murat Kaderin ödülü Haberi

Murat Kaderin ödülü

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü. Azerbaycan’da gerçekleştirdiği Gümrük Akademisi projesiyle ödül alan Murat Kader, ödüllerine bir yenisi daha ekledi.





Saygın mimarlık ödüllerinden International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2015-2016 Asya-Pasifik ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Y.Mim. Murat Kader 7-8 Nisan’da Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gerçekleştirilen ödül töreniyle iki design group adına ödülü almayı hak kazandı.


İki design group’un...