26 / 04 / 2024

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.




International Property Awards tarafından Afrika'nın en iyisi,  "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.Tanzanya Arusha'da Serengeti'nin hemen kıyısında konumlandırılan 2,5 milyar dolarlık yatırımla kurulacak üç etaplı Safari City projesi, 7 bin üniteden oluşuyor. Uydu kentte, otelden kamu binalarına, okullardan sosyal tesislere kadar her türlü yapı yer alıyor.


TOKİ modeli örnek!

Murat Kader, ödülle ilgili açıklama yaptı. Tazanya hükümetinin  TOKİ  modelini örnek alarak ve kendilerinin de tasarımını üstlendikleri Safari City ile ödül almanın gurur verici olduğunu söyleyen Kader, "Biz her zaman yaptıklarıyla yetinmeyen, her projesinde  kendini aşmak için sonsuz bir enerji harcayan genç bir ekibiz. 

Çalışmalarımızın bu şekilde ödüllendirilmesi, bize rahatlık değil, daha fazla çalışma isteği veriyor" derken, ayrıca gelecek için yepyeni  fikir ve projelerle kendilerini aşma konusunda  daha da heyecanlandıklarını belirtti. 


Posta


Geri Dön