19 / 04 / 2024

still istanbul comfort evleri fiyat

still istanbul comfort evleri fiyat

Satış sürecine devam edilen Still İstanbul Comfort projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy Yenişehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede banka kredili ödemeler yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor...

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı!

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı kapsamında 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Still İstanbul Adoria'da daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Still İstanbul Adoria'da yılbaşı kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Still İstanbul Adoria 291 bin Tl'den başlayan fiyatlarla!

70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen 199 konutluk Still İstanbul Adoria, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Yeşilyurt Still İstanbul Adoria’dan 25 farklı ödeme planı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu yakasının yeni merkezi Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Adoria oluşturduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

THY çalışanlarına Still İstanbul Diamond'da indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

still istanbul comfort evleri fiyat Haberi

still istanbul comfort evleri fiyat

13 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Still İstanbul Comfort projesi, toplamda 175 adet daireden meydana geliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor.


Banka kredisi ile de konut sahibi olunan Still İstanbul Comfort Evleri, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy Yenişehir bölgesinde yaşama geçiriliyor. Proje Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kurtköy Still İstanbul Comfort'ta yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 8 adet blok yer alıyor.


Dairelerin alanlarının 56 metrekare ile 148 metrekare arasında değiştiği Yenişehir Still İstanbul'da banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim üzerinden 4 taksit yapılıyor. 




Vadeli ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 50 peşin geri kalan tutar 12 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılan...