26 / 04 / 2024

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.



Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi. Yaklaşık bir ay sürecek kampanya kapsamında, bu kurumlarda çalışan kişilere liste fiyatları üzerinden yüzde 17 indirimin yanı sıra yüzde 5 peşinat ve 20 ay sıfır faizle konut satışı yapılacak. Projede fiyatlar 245 bin liradan başlıyor. 

Satış ve inşaat çalışmalarının devam ettiği Still İstanbul Diamond, 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana geliyor. Aralık 2015'te sahiplerine teslim edilecek projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. 

Geniş sosyal alanlar Sabiha Gökçen Havalimanı, ViaPort Alışveriş Merkezi, Pendik Marina ve TEM otobanına yakın bir konumda yükselen projede; sağlık merkezi, fıtness center, yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Posta


Geri Dön