20 / 04 / 2024

THY çalışanlarına özel konut projesi!

THY çalışanlarına özel konut projesi!

Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'dan arsa aldı. Söz konusu alanda yeni konut projesi geliştirilecek ve THY çalışanlarına satılacak...



Türk Hava Yolları A.O. (THY), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Emlak Konut GYO'dan arsa alımı hakkında açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 100 iştiraki olan Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'nun Yeni Havalimanı yerleşkesi yakınlardaki Dursunköy mahallesinde bulunan yaklaşık 350 hektar büyüklüğündeki arsasının yüzde 50 hissesini satın almak üzere protokol imzaladı.

Söz konusu protokol çerçevesinde, THY ve Emlak Konut GYO, bahsi geçen arsa üzerinde THY ve iştirakleri çalışanlarına yönelik konut projeleri geliştirmeyi planlanıyor. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak.

Türk Hava Yolları'nın KAP açıklaması: 
Ortaklığımızın %100 iştiraki olan Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'nun Yeni Havalimanı yerleşkesi yakınlardaki Dursunköy mahallesinde bulunan yaklaşık 350 hektar büyüklüğündeki arsasının %50 hissesini satın almak  üzere protokol imzalamıştır.

Söz konusu protokol çerçevesinde, Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş. ve Emlak Konut GYO, bahsi geçen arsa üzerinde Türk Hava Yolları ve İştirakleri çalışanlarına yönelik konut projeleri geliştirmeyi planlamaktadır.

Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Emlak Konut ile THY'den 3. havalimanına binlerce konut!

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

 


Geri Dön