24 / 04 / 2024

Stoper Membran mega projelerde mi kullanılıyor

Stoper Membran mega projelerde mi kullanılıyor

Stoper, 5 kıtada Türkiye’yi temsil ediyor37 ülkeye ihracat yapan Stoper, başarısını Ar-Ge çalışmaları sayesinde geliştirdiği formüllere, farklı iklim koşullarına uygun çözümler üretmesine, MARDAV'ın çok güçlü dağıtım ağına borçlu.

Mega projeler Ahmet Arslan'a emanet!

Binali Yıldırım'ın bıraktığı mega projeler şimdi Kars Milletvekili Ahmet Arslan'a emanet. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak projelerin Arslan döneminde hız kazanması bekleniyor.

İstanbul’daki enerji talebi mega projelerle artıyor!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İstanbul’da müthiş bir enerji talebi bulunduğunu bildirdi. İslamoğlu Mega projelerle İstanbul’daki enerji talebinin sürekli büyüdüğüne işaret etti...

Başakşehir mega projelerle yükselişe geçiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nın yükselen yıldızı Başakşehir'de konut fiyatlarındaki artış son 1 yılda yüzde 30'u buldu. Bu durumun en önemli nedenlerinden biri mega projelerin bu bölgede hayata geçirilecek olması...

Türkiye, mega projeler ve yatırımlarla ivme kazanacak!

Başkanlık sistemiyle birlikte yürütmenin güçleneceğini belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, “Ekonomiye güven artacak. Mega projeler, yatırımlar ve büyüme ivme kazanacak” dedi.

Rize'nin mega projelerinde son durum ne?

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, iki yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantısında mega projeler üzerinde durdu. Kasap, 2015 yılında alt yapı hizmeti için 45 milyon TL harcama yaptıklarının altını çizdi.

Mega projelerle yeni bir İstanbul doğuyor!

Beğenelim ya da beğenmeyelim, birbiri ardına hayata geçen mega projelerle, Türkiye'nin megakenti İstanbul'un yüzü değişiyor. Adeta yeni bir İstanbul doğuyor.

İşte Türkiye'nin 12 mega ulaşım projesi!

Seçim vaatleri ve yapısal reformlar teker teker yerine getirilirken bir diğer yandan da yaklaşık 140 milyar dolarlık 21 mega projenin tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

İbrahim Çağlar: Mega projeler kıtaları buluşturan dev adımlardır!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Üçüncü Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, Körfez Geçiş Köprüsü gibi mega projelerin kıtaları buluşturan dev adımlar olarak bir bir hayata geçtiğini dile getirdi.

2016 mega projelerin yılı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2016'nın Türkiye'nin mega projelerinin bir kısmının tamamlanıp hayata geçirileceği, meyvelerinin alınacağı bir yıl olacağını söyledi.

MS Mega Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Mega Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sara Bener, Bayram Türkmen, Kasım Bener, Ramazan Coşkun ortaklığıyla 10 milyon TL sermaye ile 30 Mart'ta Kartal'ta kuruldu.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

MIPIM'de mega proje kavramı konuşuldu!

‘Türkiye’deki mega projelere mimari bakış’ başlığında ilk gün gerçekleştirilen panelde mimarlar ‘mega proje’ kavramını tartıştı.Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Murat Tabanlıoğlu, Murat Kader, imza attıkları uluslararası projeleri ile sahnedeydi

Stoper Membran mega projelerde mi kullanılıyor Haberi

Stoper Membran mega projelerde mi kullanılıyor

Günümüz küresel iklim koşullarında yalıtımın önemi büyük. Zira firmalar dünya pazarında söz sahibi olmak için 60 derecelik Katar'a da, -40 dereceyi gören Amerika kıtasına da uygun ve yüksek kaliteli üretim yapmak zorunda. Türkiye son yıllarda bu ihtiyaçları karşılamak adına önemli yol kat etti. 2007 yılında kurulan Stoper Membran, hem geliştirdiği teknolojik alt yapı sistemi hem de uyguladığı Ar-Ge uygulamaları sayesinde ülkemizdeki liderlik başarısını dünya pazarına taşıyarak farklı iklim koşullarında 37 ülkeye ihracat performansı kazandı. 


Stoper Genel Müdürü Metin Demir, sektördeki bu başarılarının sırrının istikrarlı Ar-Ge çalışmaları olduğu vurguladı. Demir, "Türkiye pazarındaen fazla satılan membranlardan biri olmanınötesinde dünyanın dört bir yanında farklı iklim koşullarına uygun membran ürettik. Bunu Ar-Ge çalışmaları sayesinde gerçekleştirdik" dedi. 



"7 yılda 30 yıllık deneyim kazandık"


2013 ve 2014 yıllarında...