26 / 04 / 2024

STOSA avcılar muağazası

STOSA avcılar muağazası

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

İder Mobilya Avcılar'da mağaza açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder Mobilya, İstanbul Avcılar'da hizmete açılan 9000 m²'lik yeni mağazası ile firma bu yıl büyük bir yatırım gerçekleştirdi.

Avcılar Bizim Evler 6 teslim tarihi!

Toplam 1.661 daire ve 160 cadde mağazasının yer aldığı Bizim Evler 6 projesi 120 dönümlük arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. İşte Avcılar Bizim Evler 6 teslim tarihi...

Avcılar Bizim Evler 6 satılık konut!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık konut fiyatları 410 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede 1.661 daire ve 160 cadde mağazası yer alıyor.

Avcılar Bizim Evler 6 satış ofisi telefon!

Avcılar Bizim Evler 6 satış ofisi telefon numarası 0212 405 10 00 olarak belirlendi. Toplam 1.661 daire ve 160 cadde mağazasından meydana gelen proje 120 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İder Mobilya 28. mağazasını Avcılar'da açıyor!

İder Mobilya yeni mağaza açılışlarıyla büyümesini sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışında toplam 28 mağaza sayısına ulaşan marka, İstanbul Avcılar'da 9.000 m²'lik en büyük mağazasını açıyor.

Teknosa Avcılar Pelican Mall'da mağaza açtı!

TeknoSA, Avcılar Pelican Mall'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'da 62 mağaza sayısına ulaştı. TeknoSA tarafından yapılan açıklamaya göre, teknoloji perakendeciliği sektörü şirketi TeknoSA, mağaza yatırımlarını sürdürüyor.

TeknoSA 62. mağazasını Avcılar Pelican Mall'da açtı!

Teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TeknoSA, Avcılar Pelican Mal l'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'daki mağaza sayısını 62'ye çıkardı.

TeknoSA Avcılar Pelican Mall’da mağaza açtı!

Teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren TeknoSA, son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TeknoSA, Avcılar Pelican Mall’da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul’daki mağaza sayısını 62’ye çıkardı...

Gold Teknoloji Marketleri, Türkiye'deki 47'nci mağazasını Avcılar'da açtı!

Gold Teknoloji Marketleri’nin Türkiye genelindeki 47’nci, Avrupa Yakası’ndaki 5’inci mağazası Avcılar’da açıldı. Yüzde 88’e varan indirimlerle hizmete giren mağazayı ilk gün 18 bin kişi ziyaret etti

Philips Kelebek Mobilya Avcılar mağazasının aydınlatmasını yeniledi!

Aydınlatma sektörünün lider markası Philips, Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya ile başlatılan işbirliği çerçevesinde Avcılar mağazasının aydınlatmasını yeniledi...

Emlak Konut Avcılar Kapadık arsa ihalesinde 380 milyon TL teklif!

Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık arsa ihalesinde Maya Ticaret 380 milyon TL teklif verdi...

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

STOSA avcılar muağazası Haberi

STOSA avcılar muağazası

Dünya çapında 40 ülkeye ihracat yapan İtalya’nın ünlü mutfak markası STOSA Cusine, Aykar Grubu bünyesindeki Doruk Mekan Tasarım'la Türkiye pazarındaki yerini aldı. İstanbul Avrupa Yakası’ndaki Avcılar ve Bakırköy mağazalarını hizmete açan STOSA, Türkiye’nin en büyük showroomu'na sahip marka olarak dikkat çekiyor. 750 metrekareyle en geniş alana sahip Avcılar mağazasında 19 farklı mutfak modeli görmek mümkün.


Türkiye'de franchise vererek büyümeyi hedefleyen STOSA, üçüncü mağazasını ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda açmayı planlıyor. 


Yarım asırlık İtalyan mutfak devi STOSA’nın temelleri 1964 yılına dayanıyor, Toskana Vadisi'nde konumlanan 50 bin metrekarelik alanındaki iki ayrı fabrika ile dakikada 4 mobilya parçası üretebiliyor. Her yıl 30’dan fazla model ve 200 farklı yüzey ile birlikte 30 bin mutfak, her gün 130 makinede 3 bin kapak üretimi gerçekleştiren STOSA'nın yıllık ciro...