29 / 03 / 2024

İder Mobilya Avcılar'da mağaza açtı!

İder Mobilya Avcılar'da mağaza açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder Mobilya, İstanbul Avcılar'da hizmete açılan 9000 m²'lik yeni mağazası ile firma bu yıl büyük bir yatırım gerçekleştirdi.



İder Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Etem İder, Yeni mağaza açılışları ile büyümeye devam edeceklerini belirterek, “9000 m²'lik mağazamızı halkımızla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye belirtti. 


Yeni mağaza açılışlarında büyük metrekareleri tercih ediyoruz

Yeni açılacak mağazalarında da metrekare konusunda titiz davranacaklarını belirten İder Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Etem İder; “İder hızla büyüyen bir marka olduğundan mağazalarımızın genişliğine oldukça önem veriyoruz. Ürünlerimizi en iyi şekilde sergileyebilecek mağaza konseptlerini tercih ediyoruz. Bu nedenle yeni açılacak mağazalarımızda da en az 2000-3000 m² olmasına özen gösteriyoruz. Avcılar’da açılan 9000 m²'lik dev mağazamız, İder Mobilya açısından emsal niteliğindedir” dedi. 


“Mobilya sektöründe önemli bir yere sahibiz”

İder Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Etem İder, “Mobilya sektörü Türkiye’de her yıl büyüme gösteren sektörlerin başında geliyor. Ülkemizde dünya ile rekabet edebilecek standartlara sahip tesisler, üretim olanakları, satış noktaları, istihdam ve ihracat rakamlarıyla mobilya sektörü gelişmesini sürdürecektir. İder Mobilya ise uzun yılların vermiş olduğu deneyimiyle sektörde yer alan bir marka olarak, yurt içi ve yurt dışında açacağı yeni mağazalarla ve yatırımlarla birlikte daha da büyüme gösterecektir” dedi.


Sektörün en bilinen firmaları arasında olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Etem İder; Ayrıca tüketiciye sunmuş olduğumuz ürün fiyatları sayesinde de piyasada önemli derecede rekabet oluşturduğumuzu düşünüyorum. Yeni ürün konsepti geliştirme, kaliteli hizmet ve tüketiciye sunduğumuz uygun fiyatlar konusunda başarılı ve iddialıyız.”diyerek sözlerini noktaladı. 




Geri Dön