18 / 04 / 2024

İder Mobilya mağaza

İder Mobilya mağaza

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

İder Mobilya Avcılar'da mağaza açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder Mobilya, İstanbul Avcılar'da hizmete açılan 9000 m²'lik yeni mağazası ile firma bu yıl büyük bir yatırım gerçekleştirdi.

İder Mobilya 28. mağazasını Avcılar'da açıyor!

İder Mobilya yeni mağaza açılışlarıyla büyümesini sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışında toplam 28 mağaza sayısına ulaşan marka, İstanbul Avcılar'da 9.000 m²'lik en büyük mağazasını açıyor.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Vivense 2018’de 50 mağaza açacak!

Dört yıl önce kurulan online mobilya satış sitesi olarak kulan Vivense, mağazalaşma başladı. Vivense 2018 yılında 50 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

İder Mobilya mağaza Haberi

İder Mobilya mağaza

Türkiye mobilya sektörünün lokomotif markalarından olan, imza attığı ilkler ve özgün tasarım anlayışıyla fark yaratan İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. Düşük marj ve yüksek satış politikasıyla müşterilerine her geçen yıl daha geniş bir lokasyondan ulaşan İder, bol çeşit ve kalitesiyle 22 Nisan tarihinde Adana’da açılıyor.


İhtiyaçlara cevap veren koleksiyonlarla hedefimiz tüm Türkiye!


Özgün, modern ve çağın ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi tasarımlarıyla ev dekorasyonunda trendleri belirleyen İder Mobilya, yurtiçi mobilya pazarına yönelik stratejisi doğrultusunda büyümeye devam ediyor.


İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, art arda yapılan mağaza atılımlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘‘İder Mobilya olarak, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz, Edirne’den Van’a ülkemizin dört bir yanına ulaşarak İder kalitesini vatandaşlarımızla tanıştırmak. Açtığımız büyük metrekareli mağazalarla da, bu kaliteyi...