25 / 04 / 2024

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.



85 yıl önce Atatürk’ün imzası ile ilk fabrikası kurulan Kelebek Mobilya bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı görkemli bir şekilde kutlayacak. Kelebek Mobilya, Cumhuriyet’in 97. yılında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 29 mağaza açılışı yapacak. 

Yurt dışında 30’dan fazla ülkeye ihracat yapan ve yurt içinde 130’dan fazla mağazaya sahip olan Kelebek Mobilya, 29 Ekim günü Adana, Aksaray, Ankara, Aydın, Balıkesir, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Mardin, Mersin, Tekirdağ’da açacağı 29 mağazada ortalama 5 personel ile yaklaşık olarak 150 kişiyi istihdam edecek

Yeni mağazalarla da tüm müşterilerine ücretsiz iç mimari hizmeti verecek olan kuruluş, bu desteği müşterilerinin tercihine göre fiziksel mağazalarında ya da canlı Whatsapp hattı üzerinden sağlayacak. Diğer yandan yaşam alanlarını Kelebek Mobilya ile tasarlamak isteyen tüketiciler, kendilerine en yakın konumda bulunan Kelebek mağazalarını arayarak randevu alabilecekler ve belirledikleri zamanda randevu alınan mağazada  sadece kendilerine özel hizmet alabilecekler.

Türkiye’nin ilk modüler mobilya markası olan Kelebek Mobilya, önümüzdeki yıl 35 yeni mağaza açmayı amaçlıyor.
 
Kelebek Mobilya 8 Mart’ta 8 mağaza açtı!


Geri Dön