26 / 04 / 2024

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.



1972'de Biga’da küçük bir atölyede faaliyete başlayan Doğtaş, Türkiye’nin her yerinde açılan mağazalarıyla, mobilya sektörünün önemli oyuncularından biri olarak faaliyetlerine devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre;  bu yılı ‘tarz ve uyum’ konseptiyle karşılayan ve sektöre yeni bir soluk alacak marka, bu yıldan bekledikleri büyümenin ilk ve en büyük adımını 18 Mart’ta attı.

BÜYÜMEYE DEVAM

18 Mart’ta, Türkiye'nin dört bir yanında 18 mağaza açan Doğtaş, tıpkı Çanakkale Zaferi’nde olduğu gibi, Türkiye’nin çok çalışıp ve çok üretip tüm zorluklarla başa çıkabilecek kaynaklara sahip bir ülke olduğunu vurguladı.

18 Mart günü, İstanbul, İzmir, Antalya, Samsun, Diyarbakır, Kayseri, Zonguldak, Osmaniye, Hatay, Hakkari, Mersin ve Bursa’da açtığı 18 mağaza ile Doğtaş, kuruluşundan beri, aynı heyecan ve tutkuyla, büyümeyi sürdüreceğini belirtti. Destansı bir mücadele sonucu kazanılan 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni, doğduğu topraklara yatırım yapmayı bir borç bilerek kutlayan Doğtaş, bu ülke için üretmenin ve çalışmanın herkesin görevi olduğunu hatırlatarak Çanakkale Zaferi’ni kutladı.


Geri Dön