25 / 04 / 2024

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.



KİP’in Sivas ve Batman’da bulunan yeni mağazaları müşteri deneyiminin ön plana çıktığı yeni nesil mağazacılık anlayışı ile tasarlandı. 

KİP ismiyle özellikle son yıllarda açtıkları yeni mağazalarla Türkiye’nin farklı şehirlerinde 59 mağazaya ulaştıklarını söyleyen Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan; “Verimliliği esas alan uygulamalarımızla sürdürülebilir büyüme ve karlılık sağlayabilen bir grubuz. Yeni mağazalarımızı açarken müşterilerimize mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Yılın ilk yarısında açılan Alanya mağazamızın ardından Sivas ve Batman mağazalarımızı da bu anlayışla hizmete sunduk. Avrupa’nın doğusuna Romanya’dan, Türkiye’nin doğusuna ise Sivas ve Batman’dan ‘merhaba’ dedik” ifadelerini kullandı. Doğan, Gürmen Group markaları olarak 2019 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurt dışında toplam 21 yeni mağaza açmayı planlayarak çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Zeynep Doğan, yeni mağazalarında takım elbiseden gömleğe, dış giyimden smokine, ayakkabı ve aksesuara erkeklerin modaya dair tüm beklentilerini karşılayacak; şık, kaliteli ve güncel tasarımları bir arada bulabileceklerini ifade ettti.

KİP Sivas mağazası Prime Mall’da, Batman mağazası ise Gap Mahallesi Av. Sedat Özevin Caddesi’nde hizmete açıldı.


Geri Dön