29 / 03 / 2024

stüdyo 24 ıspartakule satılık

stüdyo 24 ıspartakule satılık

15 katlı 2 bloktan meydana gelen Stüdyo 24 daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Stüdyo 24 resimleri!

Bahçeşehir’de Cathay İleri Projeler tarafından hayata geçirilen Stüdyo 24 resimleri ile ilgili örnekleri haberimizden inceleyebilirsiniz

Stüdyo 24 Ispartakule resimleri!

Cathay İleri Projeler’in girişimi ile yükselen Stüdyo 24 Ispartakule resimleri ile ilgili örnekler projeyi incelemek isteyenler için haberimizde mevcut

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo 24 projesinin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24 projesinin kesin kabulünün yapıldığını açıkladı.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

Ispartakule Stüdyo 24 değerleme raporu!

Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, A.Ş. İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Stüdyo 24 projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı.

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

Stüdyo 24'te yaşam başladı!

Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'te yaşam, vaat edilenden 4 ay önce başladı... 489 daireden meydana gelen proje, 60 milyon liranın üzerinde yatırım değerine sahip...

Stüdyo 24'te yaşam dört ay erken başlıyor!

Stüdyo 24 projesi, 4 ay erken teslim ediliyor. 24 Gayrimenkul ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yasamın başlaması için geri sayım başladı..

Stüdyo 24 projesinde erken teslim!

24 Gayrimenkul ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde geri sayım basladı. Teslimlerin 4 ay erkene çekildiği projede ağustos sonu itibarıyla yasam başlıyor...

Stüdyo 24 projesi, 4 ay erken teslim ediliyor!

24 Gayrimenkul A.Ş. ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yaşamın başlaması için geri sayım yapılıyor. 4 ay erken teslim...

Çukurova Tower'de 179 bin liraya stüdyo!

Son 24 daire için 24 ay sıfır faiz uygulaması başlatan şirket KDV'yi de üstleniyor. Çukurova Tovver'da, stüdyo daireler 179 bin lira, 1 + l'ler 254 bin lira, 2+ l'ler 454 bin lira, 3+l'ler ise 690 bin liradan başlıyor.

stüdyo 24 ıspartakule satılık Haberi

stüdyo 24 ıspartakule satılık

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Stüdyo 24, Cathay İleri Projeler, Emlak Konut GYO ve EPP ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor. Stüdyo 24 daire fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği Stüdyo 24 Bahçeşehir'in olanakları arasında;  açık yüzme havuzu, fitness center, resepsiyon, toplantı odası, kapalı otopark ve oto kuaförü bulunuyor. Stüdyo 24 daire fiyatları 90 bin TL'den başlıyor.


15 katlı 2 blok halinde yükselen Bahçeşehir Stüdyo 24'te yüzde 1 peşinat veirliyor. Kalan tutarın yüzde 24'ü 6 eşit taksitle ödeniyor. Geri kalan tutarın ödemesi ise banka kredisi ile yapılıyor. Stüdyo 24 daire fiyatları maksimum 205 bin TL olarak belirlendi.



Teslimlerin Mayıs 2014'te yapılması öngörülen Stüdyo 24 daire fiyatları 38 metrekare 1+0 daireler 90 bin TL, 45...