29 / 03 / 2024

Stüdyo 24 projesi teslimleri ne zaman

Stüdyo 24 projesi teslimleri ne zaman

24 Gayrimenkul A.Ş. ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yaşamın başlaması için geri sayım yapılıyor. 4 ay erken teslim...

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Stüdyo 24 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Umurbey ve Kuruçay Mahalleri parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Toplam 100 adet daireden meydana gelen Stüdyo 35 projesi Katal İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı.

Stüdyo 24 projesinin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24 projesinin kesin kabulünün yapıldığını açıkladı.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

Stüdyo City 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerinde toplayan Yücesoy Mühendislik'in vizyoner yeni projesi büyük ilgi görüyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

24 Gayrimenkul'ün 2 projesi satışa çıktı!

Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde yakaladığı başarılı satış grafiği ile dikkat çeken 24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres'te yükselen iki yeni projesini satışa sunuyor.

Ncadde Agora Esenyurt'ta 172 bin TL'ye stüdyo! Yeni proje!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki yeni projesi Ncadde Agora satışa çıktı. 144 rezidans daireden oluşan Ncadde Agora projesinde stüdyo daireler 172 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Stüdyo 24 projesi teslimleri ne zaman Haberi

Stüdyo 24 projesi teslimleri ne zaman

24 Gayrimenkul A.Ş. ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yaşamın başlaması için geri sayım yapılıyor. Ağustos sonu itibariyle yaşamın başlayacağı projede tatlı bir heyecan yaşanıyor. Yatırım değeri 60 milyon TL’nin üzerinde olan ve kişiye özel butik rezidans anlayışıyla inşa edilen projede satışlar da tamamlandı.

Alanları 38 ila 207 metrekare arasında değişen 489 stüdyo daireden meydana gelen ezber bozan Stüdyo 24'te, stüdyoların alanları 38 metrekare ile 54 metrekare arasında, 1+1 dairelerin alanları 69 metrekare ile 75 metrekare arasında, 1+1 dubleks ve teraslı konutların alanları ise 77 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. 

15 katlı 2 kuleden meydana gelen Stüdyo 24’te cep sinemasından, toplantı odasına, fitnessdan, açık yüzme havuzuna, oda temizlemeden kuru temizlemeye kadar birçok hizmet ve...