20 / 04 / 2024

su sayacı ayarlar ücreti

su sayacı ayarlar ücreti

Yeni bir eve taşınan kimselerin su aboneliği alındıktan sonra su ayar işlemlerinin de yapılması gerekiyor. Su ayar işlemi için belli oranlarda ücret ödemesi yapılıyor. Peki, su sayacı ayar ücreti 2016 ne kadar?

Şu an adliyeler sadece kira davalarına baksa yine yıllarca bitiremez! 

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul Silivri'de bir ev sahibinin, kiracısını evden çıkarmak için su sayacının borusunu kestiği gündeme geldi. Avukat Tahir Kemal Bozkurt,  resmi X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tek su sayacı olan binalarda ödeme paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda tek su sayacı var. Yönetim bizlerden su parası alıyor ama neye göre hesap yaptığını bilmiyoruz. Tek su sayacı olan hallerde paylaşım neye göre yapılmalı?' sorusunu cevapladı.

Doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri 27 Aralık 2015 tarihinde bir tebliğ ile açıklandı. İşte doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016..

Su sayacı tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri Tebliğ ile belirlendi. Belirlenen bu fiyatlar tamir, bakım ve ayar ücretleri oluyor. İşte su sayacı tamir ücretleri 2016..

Su sayacı ayar ücreti 2016!

Yeni bir eve taşınan kimselerin su aboneliği alındıktan sonra su ayar işlemlerinin de yapılması gerekiyor. Su ayar işlemi için belli oranlarda ücret ödemesi yapılıyor. Peki, su sayacı ayar ücreti 2016 ne kadar?

Manisa'da akıllı sayaç dönemi başlıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 yıllık damga süresini dolduran su sayaçlarını, ön ödemeli elektronik kartlı sayaçlarla değiştiriyor, yapılacak çalışmayla 193 bin 812 adet mekanik su sayacı elektronik kartlı sayaçlarla değiştirilecek.

ASKİ’den sayaç uyarısı!

Ankara’da soğuklardan son 1 ay içerisinde bin 627 adet su sayacı zarar gördü. Yetkililer, sayaçların donması durumunda hiç müdahale edilmeden Genel Müdürlüğe bildirilmesi gerektiğini kaydediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden su sayacı uyarısı!

Ankara’da soğuklardan son bir ay içerisinde 1627 adet su sayacı zarar gördü. ASKİ, Başkentlileri sayaçlarını korumaları konusunda bir kez daha uyardı, donan sayaçlara ateş veya sıcak suyla müdahale edilmemesini önerdi.

Su sayacı neden değiştirilir?

Su abonesi olan gayrimenkul sahipleri adına su sayacı takılıyor. Abonenin ne kadar su kullandığı sayaçlar ile tespit ediliyor ve fatura sayaç okunarak kesiliyor. Peki, su sayacı neden değiştirilir? Neden sökülür?

Kaski'de 2 ihale için teklif verildi!

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce 'Muhtelif çapta soğuk su sayacı alımı ile Molu mahallesi içme suyu terfi ve şebeke hattı inşaatı yapım işi' ihalelerinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

Kartlı su sayacı aboneliği nedir?

Abonelerin 7 gün 24 saat diledikleri kadar su alabilir ve kullanımlarını sürekli olarak takip edebildiği sistem olan Kartlı su sayacı aboneliği nedir? Kartlı su sayacına abonelik nasıl yapılır?

Tokat'ta ‘Akıllı Su Sayacı’ sistemine geçildi!

Tokat Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada; kaçak su kullanımın önüne geçilmesi ve aboneler tarafından kullanılan su miktarının takip edilebileceği akıllı su sayacı sistemi ile abonelerin suyu yüzde 10 daha ucuz kullanacağı bildirildi...

Mağlova Su Kemeri: İstanbul'un suya uzandığı gerdanlık!

Su kemerleri, bentler, sarnıçlar, ayazmalar, çeşmeler, hamamlar... Tüm bu eserler İstanbul'un su kültürünü oluşturan mimari anıtlar olarak ortaya çıktı. Özellikle farklı bir tasarımla yapılan Mağlova Su Kemeri, Koca Sinan'a kemerlerin efendisi unvanını ka

su sayacı ayarlar ücreti Haberi

su sayacı ayarlar ücreti

Su sayacı ayar ücreti 2016!

Yeni bir eve taşınan kimseler, bu eve taşınmadan önce bazı abonelikleri almakla mükellef oluyor.  Bu aboneliklerin içerisinde su aboneliği de yer alıyor. Ev sahibi su aboneliği işlemlerini ilgili su dağıtım firmasında yapıyor. 


Gerekli belgeler ile ilgili firmaya müracaat edilebiliyor. Aynı zamanda abonelik bedelinin de ödenmesi gerekli oluyor. Su aboneliği için gerekli olan evraklar şu şekilde sıralanıyor:


MESKEN

(Kiracı için) Mülk Sahibi T.C. Kimlik Numarası

Abone Numarası / Endeks

Noter onaylı vekaletname aslı  (Müracaat sahibi sözleşme imzalamaya gelemiyor ise)

Zorunlu Deprem Sigortası Poliçesi  (6305 sayılı Afet Sigortaları Kanunu Kapsamındaki Binalardan)


Su aboneliği alındıktan sonra su ayar işlemlerinin de yapılması gerekiyor. Su ayar işlemi için belli oranlarda ücret ödemesi yapılıyor. Peki, su sayacı ayar ücreti 2016 ne kadar?


Su sayacı ayar ücreti 2016:

Su sayaçları ayar...