20 / 04 / 2024

Suad Abdurrahim tunus

Suad Abdurrahim tunus

Tunus yerel seçimlerinde başkentte en çok oyu alarak yarışı birinci sırada tamamlayan Nahda Hareketi'nin kadın belediye başkan adayı Suad Abdurrahim, sağlık, eğitim, spor, yaşam ve konut alanları gibi daha önce vadettiği bir çok projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

TÜİK açıkladı! İstanbul'un nüfusu 131 ülkeyi geride bıraktı

İstanbul'un nüfusu, 2023 senesinde 252 bin 27 kişi gerilese de 131 ülkeyi geride bıraktığı açıklandı. Portekiz, Macaristan, Yunanistan, Ürdün ve Tunus, nüfus olarak İstanbul’un gerisinde kalan ülkeler arasında oldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı tarafından kuruldu.

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sarsur tarafından kuruldu.

Abdurrahim Zengin Kimdir?

Abdurrahim Zengin kimdir? Abdurrahim Zengin’in mesleği nedir? Abdurrahim Zengin nereden mezundur? İşte detaylar!

Pandex Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pandex Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abdurrahim Ağraş tarafından kuruldu.

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdurrahim Güler, Medet Akarsu ve Şakir Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!

Kongre Hukuk Kütüphanesi Küresel Hukuk Araştırmaları Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir rapora göre, 50 ülke daha kripto paraları yasakladı. Rapora göre, Cezayir, Bangladeş, Çin, Mısır, Irak, Fas, Nepal, Katar ve Tunus kripto paralara yasak getiren ülkelerden.

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   25 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Durmuş tarafından kuruldu.

Dy12 İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Bengi tarafından kuruldu.

Kovid-19'la sitelerin yerini villalar aldı!

Koronavirüs salgını tüm sektörleri etkiledi. Bütün dünyada etkisini gösteren pandemi, inşaat ve konut sektöründe de değişikliklere neden oldu. İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, sektördeki değişimleri değerlendirdi.

Na Nessa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Na Nessa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Etke tarafından kuruldu.

Suad Abdurrahim tunus Haberi

Suad Abdurrahim tunus

Tunus yerel seçimlerinde başkentte en çok oyu alarak yarışı birinci sırada tamamlayan Nahda Hareketi'nin kadın belediye başkan adayı Suad Abdurrahim, göreve gelmesi durumunda başkentlilerin değişimi bir ayda hissedeceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tunus'ta 6 Mayıs tarihinde yapılan tarihi yerel seçimlerde başkentte kıyasıya bir yarış yaşandı. Nahda Hareketi, başkentteki oyların yüzde 33,8'ini alarak, 60 sandalyeli belediye meclisinde 21 üye elde ederek yarışı birinci sırada tamamladı. 

Abdurrahim, belediye başkanlığı görevini alması halinde "sağlık, eğitim, spor, yaşam ve konut alanları" gibi daha önce vadettiği bir çok projeyi hayata geçirmek istediğini...