24 / 04 / 2024

suadiye keten inşaat

suadiye keten inşaat

Kentsel dönüşümü ilk başlatan şirketlerden olan Keten inşaat, 25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme dayanıksız binaları yeniliyor. Keten İnsaat'ın Genel Müdür Selahattin Keten'in Star Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık  Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Nazlı tarafından kuruldu.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dekon İnşaat 2017'de yatırımlarına yatırım katacak!

Dekon İnşaat'ın Bağdat Caddesi Bölgesindeki tek site projesi Dekon Suadiye Ametistle dikkatleri üzerine çekiyor. Dekon inşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Güneri İnşaat Suadiye projesini Mayıs'ta tanıtacak!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri, "inşaatına bu yıl başladığımız ama henüz tanıtımını yapmadığımız Suadiye Projemiz var. Projeyi Mayıs ayında tanıtmayı ve satışına başlamayı düşünüyoruz." dedi.

Keten İnşaat kentsel dönüşümde aktif rol alıyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat, 15 şantiyesiyle kentsel dönüşüme yöneliyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Keten İnşaat, tüm şirketlerini tek çatı altına topladı!

1977'de Nişantaşı'nda Ali Ketenin kurduğu ve Ferhat Keten'in yönetiminde olan Keten İnşaat, tüm şirketlerini "Keten Grup" çatısı altında birleştirdi.

Keten İnşaat adını ve logosunu değiştirdi!

Keten inşaat, geçtiğimiz aylarda Keten Grup oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, firma adının ve logo değişikliğinin sebeplerini açıkladı.

suadiye keten inşaat Haberi

suadiye keten inşaat

İşte o röportaj;


Keten inşaat, sektöründe 37 yılı geride bırakmış bir marka. 25 yıldır ise depreme dayanıksız binaları yıkarak yeniliyor. Yani kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri. Özellikle Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de yoğunlaşmış durumda. Keten İnşaat'ın ikinci kuşak temsilcisi Genel Müdür Selahattin Keten halen bölgede 20'nin üzerinde şantiye 1.260 personelle binaları aslına uygun olarak dönüştürüyor. Selahattin Keten'le kentsel dönüşümü ve Keten İnşaat'ı konuştuk. 


»Keten İnşaat nasıl kuruldu? 


3 7 yılı tamamlamış olan bir inşaat firmasıyız. Rahmetli babam Veli Keten ve amcam Ali Keten tarafından kuruldu. Çok uzun süre ortaklığımız oldu. Klasik Türk aile şirketlerindeki gibi sonra yollarımız ayrıldı. 

Ben ve kardeşlerim Rıza ve Murat'la beraber şu anda limited şirket olarak yola devam ediyoruz. 


»Ağırlıklı neler yapıyorsunuz? 


Çalıştığımız bölge ağırlıklı olarak Nişantaşı, Ulus, Şişli, Etiler ve...