02 / 05 / 2024

suat kaya kira davası

suat kaya kira davası

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

TOKİ Kayaşehir konut satış şartları!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de alt gelir grubu ve orta gelir grubuna yönelik bin 500 sosyal konutu satışa çıkardı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, özellikle dar gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmasını hedeflediklerini belirtti.

Göztepe Spor Kulübü Urla Kamp Tesisi'ne çim serildi!

İzmir Urla'da yapımı süren Göztepe Tesisleri'nde çalışmalar hız kazandı. Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Teknik Direktör Suat Kaya, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelinin katılımı ile tesislere çim serildi...

Hazal Kaya Zekeriyaköy'den 4 bin TL'ye villa kiraladı!

Zekeriyaköy'de kendisine uygun bir ev arayan Hazal Kaya, sonunda muradına erdi. Kaya, Zekeriyaköy'ün gözde sitelerinden birinde bir villa tuttu. Güzel oyuncu sevgilisi Ali Atay'ın evine birkaç yüz metre mesafedeki villaya aylık 4 bin lira kira ödüyor.

Recep Tayyip Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi ´ni yıkacağız!

Kemal Kılıçdaroğlu, Suat Kaya, Hakan şžükür, diyarbakırspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Söyledi, Cezaevini, Başbakan, tayyip erdogan,

TOKİ Merkez Kayaşehir'de 9 milyon 633 bin TL!

Merkez Kayaşehir’de bulunan işyerlerinin tahmini bedelleri 69 bin TL ile 9 milyon 633 bin TL arasında değişiyor. Merkez Kayaşehir’de mağazalar 8 Aralık Çarşamba günü açık arttırma ile satışa çıkıyor

Kayaşehirde 69 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

MAKRO İnşaat, TOKİ’nin 60 bin konut projesini hayata geçirmesiyle İstanbul’un en büyük uydu kenti olan Kayaşehir’de bölgenin ilk alışveriş merkezi Merkez Kayaşehir’e imzasını atıyor

suat kaya kira davası Haberi

suat kaya kira davası

Galatasaray'ın eski futbolcusu Suat Kaya, Ankara Ulus'taki evinin kirasını bir yıldır ödemediği için ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; aylık kirası 16 bin lira olan dairede 1 senedir kira vermeden oturduğu öne sürülen Suat Kaya'nın borcu 200 bin TL'yi geçti. Uzun süredir Ulus Çamlıtepe'de bir sitede yaşayan Suat Kaya bir senedir kira ödemediği için ev sahibiyle davalık oldu. 

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında sular...