23 / 04 / 2024

Süha Sümer neden öldürüldü

Süha Sümer neden öldürüldü

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Hyundai Tucson modelinde Haziran sürprizi; Sevilen marka son kozunu oynadı

C-SUV segmentinin sevilen modellerinden biri olan Hyundai Tucson, bayilerde sıraya neden olan bir ilgi görüyor. İşte karşınızda Hyundai Tucson 2023 Haziran güncel fiyat listesi…

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar uygulaması askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Süha Sümer neden öldürüldü Haberi

Süha Sümer neden öldürüldü

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de, iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in evlerinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin olarak gözaltına alınan 4 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, teknik incelemeler ve teslim olan katil zanlısı Turgut Y'nin ifadesinden sonra bazı yeni bilgiler elde etti.

Polis, katil zanlısı Turgut Y'nin arkadaşı M.U. ile olayın meydana geldiği binanın zemin katında yer alan pizzacının sahipleri Z.K.Ö. ve T.E'yi de konuyla ilgili olarak gözaltına aldı. Pizzacıda çalışan Turgut Y'nin emniyetteki ifadesinde, dükkanın mal sahipleri Sümer çifti ile kira artışı konusundaki anlaşmazlık sebebiyle işlediğini söylediği öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanmış olan toplamda 4 şüpheli, adliyeye getirildi. Süha (62) ve Nilgün Akman Sümer (60) çifti, 13 Kasım 2021 tarihinde Cevatpaşa Mahallesi Kayserili...