25 / 04 / 2024

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.



Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de, iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in evlerinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin olarak gözaltına alınan 4 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, teknik incelemeler ve teslim olan katil zanlısı Turgut Y'nin ifadesinden sonra bazı yeni bilgiler elde etti.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

Polis, katil zanlısı Turgut Y'nin arkadaşı M.U. ile olayın meydana geldiği binanın zemin katında yer alan pizzacının sahipleri Z.K.Ö. ve T.E'yi de konuyla ilgili olarak gözaltına aldı. Pizzacıda çalışan Turgut Y'nin emniyetteki ifadesinde, dükkanın mal sahipleri Sümer çifti ile kira artışı konusundaki anlaşmazlık sebebiyle işlediğini söylediği öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanmış olan toplamda 4 şüpheli, adliyeye getirildi. Süha (62) ve Nilgün Akman Sümer (60) çifti, 13 Kasım 2021 tarihinde Cevatpaşa Mahallesi Kayserili Ahmetpaşa Caddesi'nde bir apartmanın 4. katında yer alan konutlarında bıçaklanarak öldürülmüş, aynı binanın zemin katında bulunan iş yerinde çalıştığı belirtilen katil zanlısı T.Y. polise teslim olmuştu.
 

Airbnb, kiraladığı evde dehşeti yaşayan turiste 7 milyon dolar ödedi!


Geri Dön