25 / 04 / 2024

Nilgün Akman Sümer kimdir

Nilgün Akman Sümer kimdir

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Sümer Grup Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Grup Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halime Özel tarafından kuruldu. 

Sümer Holding taşınmazlarının değerlendirilmemiş olması TBMM'de!

Sümer Holding taşınmazlarının değerlendirilmemiş olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Şeker fabrikalarının satış süreci meclis gündeminde!

Şeker fabrikalarının satış süreci meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Nilgün Akman Sümer kimdir Haberi

Nilgün Akman Sümer kimdir

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de, iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in evlerinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin olarak gözaltına alınan 4 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, teknik incelemeler ve teslim olan katil zanlısı Turgut Y'nin ifadesinden sonra bazı yeni bilgiler elde etti.

Polis, katil zanlısı Turgut Y'nin arkadaşı M.U. ile olayın meydana geldiği binanın zemin katında yer alan pizzacının sahipleri Z.K.Ö. ve T.E'yi de konuyla ilgili olarak gözaltına aldı. Pizzacıda çalışan Turgut Y'nin emniyetteki ifadesinde, dükkanın mal sahipleri Sümer çifti ile kira artışı konusundaki anlaşmazlık sebebiyle işlediğini söylediği öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanmış olan toplamda 4 şüpheli, adliyeye getirildi. Süha (62) ve Nilgün Akman Sümer (60) çifti, 13 Kasım 2021 tarihinde Cevatpaşa Mahallesi Kayserili...