29 / 03 / 2024

Şuhut Afyonkarahisar arası bölünmüş yol

Şuhut Afyonkarahisar arası bölünmüş yol

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ak Parti Afyonkarahisar 5.olağan il kongresinde müjdelenen Şuhut-Afyonkarahisar arası bölünmüş yolu ile alakalı çalışmalar tamamlandı.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak 18 bin 900 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 21 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 21 bin 100 TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 25 bin TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinden yayımlanan  Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki imarlı arsa da bulunuyor. İşte satış bedeli 24 bin 500 TL olarak belirlenen arsa ile ilgili detaylar...

Milli Emlak 17 bin 100 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki arsa da bulunuyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar Şuhut Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası:1 yaralı!

Afyonkarahisar'a bağlı, Bolvadin ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar Triovista 2'nci etabın temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın yükselen değerleri arasında gösterilen Triovista, daha önce başladıkları inşaat projesinin ikinci etabının temeli atıldı.

Afyonkarahisar'da mera kavgası: 1 ölü!

Afyonkarahisar'da, iki aile arasında mera kullanımı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda Abdurrahman Kavun (55) ve ağabeyi Musa Kavun (58), D.T. tarafından tabancayla vurulup öldürüldü.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: 2 ölü!

Afyonkarahisar'da 2 kardeşin arasında, arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga yaşandı. M.D. ve A.D. adlı kardeşler, Mustafa Sağlam ve Servet Sağlam kardeşleri tüfekle vurarak öldürdü.

Şuhut Afyonkarahisar arası bölünmüş yol Haberi

Şuhut Afyonkarahisar arası bölünmüş yol

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un da yakından takip ettiği süreçte sona gelinerek ihale aşaması sonlanıp işi alan müteahhit firma Gül inşaat A.Ş.'ye yer teslimi yapıldı. Şantiye Şefi M.Erdem İşlek Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'u makamında ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vererek işin tamamlanma süresinin 170 gün olduğunu belirtti. 


"Hasretle bekleniyordu" 

Başkan Bozkurt. ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nun Ak Partimizin 5,Olağan Kongresinde müjdelediği ve ilçemizin hasretle beklediği Şuhut-Afyonkarahisar bölünmüş yolu ile alakalı süreç başladı. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde halkımız bölünmüş yolu kullanmaya başlayacak. İlçemizin hasretle beklediği bölünmüş yolun ilçemize kazandırılması ile alakalı başta Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu. İlçemizin gururu Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu'na ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Bozkurt, bölünmüş yolun şimdiden ilçemize hayırlı olmasını...