25 / 04 / 2024

Şükrü Erol Avcı

Şükrü Erol Avcı

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Şükrü Erol Avcı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy canlı yayında tek tek açıkladı! İşte İstanbul'un ilçe ilçe risk haritası!

Beklenen büyük İstanbul depreme ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Zeytinburnu, Esenler, Bağcılar, Fatih, Beylikdüzü, Bakırköy, Güngören'in zemininin kötü olduğunu söyleyerek, Anadolu yakasının genel olarak sağlam olduğunu dile getirdi.

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Şükrü Erol Avcı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Avcılar - İETT Kampı metrobüs durağı 21 Eylül'de kapanıyor!

Avcılar Sosyal Tesisler (İETT Kampı) Metrobüs İstasyonu 21 Eylül 2014 Pazar gününden itibaren 45 gün süre ile hizmet veremeyeceğinden, yolcuların Şükrübey Metrobüs İstasyonunu kullanmaları gerekiyor.

Şükrübey üstgeçidi 1 ay kapalı!

E-5 üzerinde bulunan ve Avcılar'da yer alan Şükrübey üstgeçidi 1 ay kapalı...

Avcılar-Şükrübey Metrobüs İstasyonu Üstgeçidi yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar-Şükrübey Metrobüs İstasyonu Üstgeçidini yıkarak, erişim açısından daha uygun bir şekilde yeniden inşa edecek...

Avcılar E-5’te altgeçit inşaatı çalışmaları başladı!

Avcılar Şükrübey Metrobüs istasyonu civarındaki altgeçit inşaatına dün itibarıyla başlandığı belirtildi.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü ağaçlandırılıyor!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı işbirliğinde ''Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı'' kapsamında İÜ Avcılar Yerleşkesi'nde fidan dikim töreni yapıldı.

Avcılar Trafik Hastanesi tarihe karışıyor!

Avcılar 'da trafik kazalarına müdahale için 1985 yılında açılan, ancak yıllardır kullanılmadığı için tinercilerin mekanı haline dönüşen Avcılar Trafik Hastanesi tarihe karışıyor

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu: Günah keçisine yüklemek diğer kazaları önlemeyecek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şükrü Koçoğlu, "İş kazalarının önlenebilir olması için herkese sorumluluk düşüyor. Tek bir günah keçisine tüm sorumluluğu yüklemek ne yazık ki diğer kazaları önlemeyecek" dedi

Esra Erol Bolu ve Düzce'de Umut Evi açıyor!

Ünlü televizyoncu Esra Erol, çocuk gelinlerin dramını anlattığı kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle kadınlar için 'Umut Evi' açmaya devam ediyor

İstanbul Avcılar'da Avcılar SGM Hizmet Binası Genel Onarım ve Tadilatı işi yapılacak!

Sgk İstanbul İl Müdürlüğü, Avcılar SGM Hizmet Binası Genel Onarım ve Tadilatı işi ihalesi açtı

Şükrü Erol Avcı Haberi

Şükrü Erol Avcı

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Şükrü Erol Avcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI   Her türlü emlak,her türlü Gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken,ev apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları tesis etmek, danışmanlık hizmeti vermek. İNŞAAT Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak hür türlü...