29 / 03 / 2024

Süleyman Akbıyık kim

Süleyman Akbıyık kim

Antalya Kepez Belediyesi'nin Mayıs ayı meclis toplantısında aldığı kararla, Erenköy mahallesinde konut alanlarındaki kat sayısını arttırması, müteahhitler tarafından olumlu karşılandı.

Kepez'e yapılan emlak yatırımı kazandırır!

İnşaat piyasasının ve emlak sektörünün 2016 yılıyla birlikte eski seyrine yaklaştığını söyleyen KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez'e yapılacak yatırımların kazandıracağına dikkat çekti.

Ev almak isteyenler fazla düşünmemeli!

Kepez Müteahhitler Dernek Başkanı Süleyman Akbıyık, ev almak isteyenlerin fazla düşünmemesi gerektiğini belirtirken Mart ayına kadar ev almalarının kendi menfaatlerine olduğunu söyledi.

Süleyman Akbıyık: Ev alacaklar acele etmeli!

1 Kasım seçim sonuçlarının inşaat sektörünü psikolojik olarak rahatlattığına dikkat çeken Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık fiyatların yakın zamanda artacağı için ev alacaklara biran önce almaları uyarısında bulundu.

Süleyman Akbıyık: İnşaat sektörü rahat bir nefes alacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, partisinin 1 Kasım Genel Seçimlerindeki zaferin mutluluğunu Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek paylaştı.

Süleyman Akbıyık: İstikrarsızlık konut satışlarını durdurdu!

İnşaat sektörünün istikrarsızlıktan dolayı yıprandığını belirten Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, "İstikrarsızlıktan dolayı faizler yükseldi ve buna bağlı olarak konut satışları durdu" dedi.

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı'ndan ev alacaklara uyarı!

KEPEZ Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, ev alacak vatandaşa, "Gayrimenkul satın alınırken, uzun vade, cazip fiyat ve kampanyaların yanı sıra. projeyi yapan firmanın iyi araştırılması gerekir" uyarısı yaptı.

Süleyman Akbıyık: Kredi faizleri konut satışlarını etkiliyor!

MERKEZ Bankası'nın faiz indirimi sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, faizlerin konut alımını etkilediğine dikkat çekti..

Konut teşviği ile ev satışları artacak!

KEMDER Başkanı Akbıyık, hükümetin konut hesabı açan vatandaşa yüzde 15 katkı sağlanacağı açıklamasına, "Bu destek hem ev satışlarını artıracak, hem de piyasaya olumlu katkı sağlayacak" dedi..

Depremde yıkılan binaların yüzde 30'u tamamlandı! İşler neden bu kadar ağır ilerliyor? Uzman isim 5 maddede açıkladı

6 Şubat Depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte yıkılan binaların sadece yüzde 30'a yakını yenilenebildi. Peki işler neden bu kadar ağır ilerliyor? Bu sorunun yanıtını Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, 5 madde de açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Bu il 7.2 büyüklüğünde sallanmıştı, uzmanlar uyardı: Olası bir depremde yapı stokunun yarısından fazlası yıkılır!

2011'de iki büyük depremin meydana geldiği Van, depremin izlerini silmeye çalışıyor. Aktif fay hattı üzerinde olması sebebiyle deprem riskinde olan şehirde alınan önlemler ve çalışmalar tartışma konusu oldu. 

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Prof. Dr. Osman Bektaş tek tek sıraladı: Büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? Bu sefer ters köşe...

Prof. Dr. Osman Bektaş, beklenen İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve herkesi şaşırttı. Peki büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? İşte ayrıntılar...

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

İstanbul'da en büyük endişe deprem oldu! İstanbulluların yarısı depremde evinin yıkılacağını düşünüyor! 

İBB’nin her ay düzenli olarak İstanbullulara sorarak yaptığı araştırma sonucunda, Şubat'ta İstanbulluların en büyük endişesi deprem oldu. 

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Süleyman Akbıyık kim Haberi

Süleyman Akbıyık kim

Antalya Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kararın hem vatandaşları hem de müteahhitleri sevindirdiğini belirterek; '"Bu kararla birlikte Kepez'de son dönemde yaşanan değişim ve dönüşüm daha da hızlanacak" dedi. Kepez Belediyesi'nin son yıllarda aldığı ve uygulamaya koyduğu kararlarla örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya kovduğunu söyleyen Akbıyık, "Belediye meclisinde son olarak kabul edilen imar planı re vizyonuyla Erenköy'de konut alanlarındaki kat sayısı 2"den 3'e çıkarıldı. Bu kararla birlikte hem bu bölgedeki inşaat dönüşümü hızlanacak, hem de vatandaşlar hak ettikleri lüks konutlarda oturma imkanı bulacak. Belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edilen bu karar için öncelikle Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tüt üncü ye ve tüm meclis üyelerine teşekkür ediyor. kararın Büyükşehir meclisinde de kabul edilerek bir an...