29 / 03 / 2024

Süleyman Çelik yenişehir projeleri

Süleyman Çelik yenişehir projeleri

Yenişehir'de kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bozulan zeminlere malzeme dökmemize rağmen yollar kısa bir süre içinde tekrar bozuluyor" dedi

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir'deki arsa sahiplerinin açıklanmadığı iddiası TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kanal İstanbul'un çevresine kurulacak Yenişehir'in kadastro sıralı dağıtım cetvellerinde arsa sahibi bilgisinin bulunmadığı iddiasına ilişkin soru önergesi verdi. 

Yenişehir'deki arazilerin sahiplerinin gizlenmesi TBMM gündeminde!

Son zamanlarda gündemde olan Kanal İstanbul'un çevresine kurulacak Yenişehir’in tapu sürecinde askıya çıkarılan belgelerde arazi sahiplerinin gizlendiği iddiası TBMM gündemine taşındı. 

Kanal İstanbul güzergahındaki Yenişehir'in tapu malikleri gizlendi iddiası!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin etrafında inşa edilecek Yenişehir, tapu aşamasında. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, tapu sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunarak kadastro cetvellerinde “Malik” yani mülkiyet sahipleri bilgisinin gizlendiğine vurgu yaptı. 

Süleyman Çelik yenişehir projeleri Haberi

Süleyman Çelik yenişehir projeleri


Yenişehir'de kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bozulan zeminlere malzeme dökmemize rağmen yollar kısa bir süre içinde tekrar bozuluyor. Islak zeminin kalkması ile asfalt malzemesi dökecek ve yaşanan mağduriyetleri çözeceğiz" dedi. 



Bursa...