26 / 04 / 2024

Sulhi Aksüt haciz

Sulhi Aksüt haciz

İşadamı Sulhi Aksüt'ün, Beykoz Alibahadır Köyü'nde başlaması gereken inşaat projelerine hala başlamaması mahkemeyi harekete geçirdi. 60 bin lira borcu olan Aksüt'ün taşınmazlarına el konuldu.

SGK’nın icra dosyası 7 yılda 6 milyonu aştı! 782 bin araca haciz kondu!

SGK’nın icra dosyalarının sayısı 7 senede 6 milyonu, alacak miktarı da 112 milyar TL’yi aştı. Kurum, ilgili miktarın yalnızca 43 milyar 93 milyon TL’sini alabildi.

Hisseli tapu tek tapu olur mu? Hisseli tapu haciz işlemi nasıl yapılır?

Hisseli tapu tek tapu olur mu ve Hisseli tapu haciz işlemi nasıl yapılır sorularının yanıtları tapu sahipleri tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte hisseli tapu ile ilgili detaylar...

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Emekli maaşına haciz konabilir mi? Emekli maaşına haciz kimler koyabilir?

Emekli maaşı alan vatandaşlar, borç ödemede yaşadıkları olumsuz durumlardan ötürü emekli maaşlarına haciz konulabilir mi? merak ediyorlar. İşte bu konudaki detaylar!

Hisseli tapuya haciz konulabilir mi? Mirasçılardan biri icralık olursa ne olur?

Hisseli tapu sahipleri bazı temel sorularına yanıt arıyor. Onlardan biri de haciz konusudur. İşte bu konuya dair detaylar!

Emekli maaşlarında haciz şoku! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Sakın bunları yapmayın! Hemen kontrol edin!

Milyonlarca emekli, borçları sebebiyle maaşlarının haciz konusu olup olmayacağını merak ediyor. Peki emekli maaşı haciz konusu olur mu? İşte emeklilerin merak ettiği o sorunun yanıtı... 

Hisseli tapuya haciz gelirse ne olur?

Hisseli tapu pek çok kişinin sahip olduğu tapu türüdür. Hisseli tapu ile yapılan işlemler çok sık araştırılmaktadır. Onlardan biri de “Hisseli tapuya haciz gelirse ne olur?” sorusudur. İşte hisseli tapuya dair merak edilenler!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Tapuda haciz olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Gayrimenkul alım satım sürecinde olan kimseler tapunun üzerinde haciz olup olmadığını sorgulamak istiyor. Peki, siz de "Tapuda haciz olduğunu nasıl öğrenebilirim?" soruyorsanız işte yanıtı...

Tapunun üzerinde haciz var mı?

Bir gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşların araştırmaları gereken konular arasında haciz de yer alıyor. Peki, tapunun üzerinde haciz var mı? Nasıl ve nereden bakılır?

Asgari ücretliye müjde! Maaşınıza haciz konulamayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'ne üye bankaların alacakları için geçerli olmak üzere; Aylık geliri asgari ücret ve altında olan borçluların üye bankalar nezdindeki hesaplarına yatırılan ücret ve maaşlarına haciz ve teminat alınmayacağına karar verildi.

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Sulhi Aksüt haciz Haberi

Sulhi Aksüt haciz

İşadamı Sulhi Aksüt hakkında icra takibi başlatıldı. Banka hesaplarında para olmadığı iddia edilen Aksüt'ün evinde haczedilecek eşya bulunamadı. Davacı Eşref Barış Şahin, alacağını tahsis etmek için Aksüt'ün eski eşi Sibel Can'a da haciz ihbarnamesi gönderdi.

İcra takibine göre işadamı Sulhi Aksüt, 10 yıl önce Beykoz Alibahadır köyü civarında yerel halktan araziler aldığını ve bölgede inşaatlar yapacağını belirterek inşaat projesini yazılı ve görsel medyada açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaştan yüzbinlerce para alan Aksüt'e güvenen davacı Eşref Barış Şahin, inşaat projesine başlanmaması üzerine dolandırıcılık suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu, ardından icra takibi...