23 / 04 / 2024

Sultanbeyli Atatürk Bulvarı yan yol

Sultanbeyli Atatürk Bulvarı yan yol

Sultanbeyli Belediyesi, Hasanpaşa Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallelerinin, Fatih Bulvarı ile Atatürk Bulvarı (Güney Yan Yol) arasında kalan kısmını kapsayan G-1 Bölgesi uygulama imar planını askıya çıkardı.

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve yeni stat yapımı karşılığında verilen yerlerden birisi olan Atatürk Spor Salonu TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Adıyaman 3. Çevreyolu Atatürk Bulvarı'na bağlanıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için Siteler Mahallesinde kazı çalışmalarına başladı.

Muğla Atatürk Bulvarı dört ayda yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı – Şehitlik Kavşağı arasında çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacak. Çalışmaların dört ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Düzce Atatürk Bulvarı yenileniyor!

Düzce Belediyesi bulvarlardaki asfalt çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Atatürk bulvarında yapılan asfalta hazırlık çalışmaları tamamlandı. Çok kısa bir süre içinde caddeye bazalt türünde asfalt serilecek.

Amasya Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Amasya'da Karayolları 7.Bölge Müdürlüğünce Haspınar İnşaat firmasına ihale edilen Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı. Taşova kaldırımlar ise yeniden düzenlenip Ramazan bayramı sonunda halka sunulacak.

Florya Atatürk Ormanı'nın yanındaki arazi imara mı açıldı?

İSTANBUL Florya'daki Atatürk Ormanı'na komşu 34 bin 353 metrekarelik "tarla" durumundaki yeşil arazi imara açıldı. Nedeni ise Sultanbeyli'de yürütülen takas çalışmaları.

Şanlıurfa Atatürk Bulvarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Atatürk Bulvarındaki çalışmalarında sona gelindi...

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Bolu Atatürk Bulvarı'ndaki dükkanlar teker teker kapatılıyor!

Atatürk Bulvarı üzerinde ticaret yapan işyerleri birer birer kapanıyor. Dükkanlarını kapatmak istemeyen işyeri sahipleri ise, ne kadar direnebiliriz diyerek yetkililerden çare bulmalarını istiyor.

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini oylamaya sundu.

Milas Atatürk Bulvarı'nda kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak için gerekli tespit çalışmalarını tamamladı.

1957 yılında Atatürk Bulvarı üzerinde 60.900 liraya satılık arsa!

Reşat Altın'ın 131 liraya satıldığı 1957 yılında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 101 buçuk metrekare arsa 60 bin 900 lira kıymet üzerinden kapalı zarf usulüyle satılacakmış.

Sultanbeyli Atatürk Bulvarı yan yol Haberi

Sultanbeyli Atatürk Bulvarı yan yol


Sultanbeyli İlçesi Hasanpaşa Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallelerinin, Fatih Bulvarı ile Atatürk Bulvarı (Güney Yan Yol) arasında kalan kısmını kapsayan G-1 Bölgesi Uygulama İmar Planı ilgi Büyükşehir Belediye Meclis kararıyla tadilen kabul edildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığınca onaylandı.


İmar planı, 3194 sayılı İmar Kanunun 8.maddesi ve Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmeliğin 20.maddesi gereği, 9 Nisan 2014 - 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Sultanbeyli Belediye Hizmet Binasının 4. katında 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.


Sultanbeyli G-1 Bölgesi imar planı askı ilanı için