18 / 04 / 2024

Suluova Belediyesi magosa satılık dükkan ihalesi

Suluova Belediyesi magosa satılık dükkan ihalesi

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Maarif Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 12 Eylül'de yapılacak...

Amasya Suluova'daki metruk bina yıkıldı!

Suluova Belediyesi, Bireylül mahallesi Gazino Çıkmazı sokağında tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Suluova'daki okulların bahçeleri yenileniyor!

Daha Modern Suluova için gayret ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi eğitime destek amacıyla okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlayarak her alanda hizmet üretmeye devam ediyor.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Suluova Stadyumu çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Amasya Suluova Kent Meydanı için düğmeye basıldı!

Kent Meydanı ve Camii Projesi kapsamında Suluova Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan elektrik trafosunu yıkmak için düğmeye bastı.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Amasya Suluova'da zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Suluova Belediyesi, sıcak asfalt çalışmaları kapsamında başlattığı zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Suluova Belediyesi magosa satılık dükkan ihalesi Haberi

Suluova Belediyesi magosa satılık dükkan ihalesi

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından lçenin Magosa Mahallesi 2090 ada 1 nolu parsel üzerinde Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı iş yeri taşınmaz (dükkan) ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 870 bin TL olarak belirlenen dükkanların satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Suluova Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait İlçenin Magosa Mahallesi 2090 ada 1 nolu parsel üzerinde Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı iş yeri taşınmaz (dükkan) peşin satışı işi.

2 - 2886 sayılı D.İ. Kanununun 37. Maddesi Kapalı teklif usulü ile Belediye Encümeninde 25.09.2018 Salı günü saat 10.30 da bağımsız bölüm numara sırasına göre yapılacaktır.

3 - Tahmin edilen bedel ve geçici teminat:

4 - Şartname ve ekleri Destek Hizmetleri Müdürlüğünde bedelsiz görülebileceği...